Celta Vigo :1 FB:0
Yorumlarınız nelerdir?
Benim yorumum iyi oynadık kaybettik.Atamayana atarlar malesef:(
Printable View
Celta Vigo :1 FB:0
Yorumlarınız nelerdir?
Benim yorumum iyi oynadık kaybettik.Atamayana atarlar malesef:(
ya öle ama bu alex de adamaı deli edio ya. bide serkan kardeş maç 1 - 0 bitti.
Ama dediğin gibi atamayana atarlar.:( :(
pardon aklım iddaa oynadım maça gitti :) hehe kusura bakmayınız
alex bile bana yanlış skor yazdırdı.ah alex ah
Fenerbahçe maçı çok rahat kazanabilir ve turu atlardı :( ama olmadı ama bu gruptan çok rahat çıkar frankfurt ile yapacağı son maçı kazanır iddacılar ban ko yazabilir. :624ok:
yazık oldu bu mac verilmezdi ülke puanı içinde üzüldüm
ya arkadaşlar ben cımbomluyum ama fener kesin kazanır diodum malesef yenildim üzüldüm 2 nedeni var türk takımı olarak başarılı olmasını isterim birde idaa yattı ah
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
F.Bahçe İspanya'da Celta Vigo'ya 1-0 yenilince şimdi bütün gözler son maç öncesi takımımızın gruptan nasıl çıkabileceğine döndü. Şükrü Saracoğlu'nda 13 Aralık'ta Fenerbahçe 52 bin kişi önünde Alman ekibi E. Frankfurt karşısında alacağı bir beraberlik UEFA'da temsilcimize bir üst tur vizesi getirecek.
ŞU ANDA PUAN DURUMU:
Newcastle 10 Puan +3 averaj
Celta 4 Puan 0 Averaj
Fenerbahçe 3 Puan +1 Averaj
Palermo 3 Puan -3 Averaj
Frankfurt 2 Puan -1 Averaj
UEFA'nın statüsüne göre grupta takımlar aynı puanda yer alırsa üst tura çıkan takımı belirlemek için 'genel averaj' ele alınıyor.
OLASI SENARYOLAR:
F.Bahçe son maçta berabere kalır ve Palermo - C. Vigo maçı berabere biterse ne olur?
Fenerbahçe Frankfurt ile berabere kalırsa puanını 4'e çıkartacak ve Frankfurt safdışı durumda kalırken Palermo Celta Vigo maçında maç berabere biterse Palermo 4, Celta Vigo 5 puanda olacak. Takımlar berabere kaldığı için şu an grupta genel averajlar değişmeyecek ve Fenerbahçe averajla Palermo'nun üstünde yer alıp gruptan 3. olarak bir üst tur vizesi alacak.
Celta Vigo son maçta Palermo'yu deplasmanda mağlup ederse ne olur?
Palermo - Celta Vigo maçında ise Celta Vigo'nun yenmesi durumunda ise Fenerbahçe Frankfurt karşısında alacağı beraberlik yine yetecek. Palermo'nun yenilgisi otomatik olarak İtalyan ekibinin şansını tüketecek.
Palermo son maçta Celta Vigo'yu evinde mağlup ederse ne olur?
Palermo puanını 6'ya çıkartarak gruptan çıkmayı garantilerken, Fenerbahçe alacağı bir beraberlik ile puanını 4'e çıkartır ve aynı puanlı Celta Vigo'dan averajı daha iyi olduğu için gruptan averajla bir üst tura çıkar...
H GRUBU'NDA SON HAFTANIN PROGRAMI:
13 Aralık
Fenerbahçe - Eintracht Frankfurt
Palermo - Celta Vigo
bu alex penaltıyı nasıl kaçırır yaw?????
böyle bir maçta sallana sallana penaltımı atılır?
selametle..