11739v27500 tp deki fox sport hd bukanalı alan varmı ben bu tpdeki sinyal alıyorum 15 kanal buluyor lakınbu kanal gelmiyor ne yapabilirim acaba malum Beşiktaş maçı bu kanalda
Printable View
11739v27500 tp deki fox sport hd bukanalı alan varmı ben bu tpdeki sinyal alıyorum 15 kanal buluyor lakınbu kanal gelmiyor ne yapabilirim acaba malum Beşiktaş maçı bu kanalda
ben bu kanalı hataydan 150 lik çanakla alıyorum 67 sinyal seviyesi var .kart paylaşımla yani serverle izleniyor.
bilmiyorum biraz önce açıktı ama şimdi kapandı acaba reklamlardamı açılıyor.açılırsa yazarım
izmirden 90 cm çanakla bu uydudan yayın alınır mı
bende anteni ayarladım sonunda astra 23.5 foxsports ...11739 27500 V... ŞİFRELİ ŞİFRESİZ taratmada 15 tane kanal buldu agırlık MTV kanalları var ama foxsport hd yok sorun ne olabilir sinyal kalitesi 80lerde birtürlü kanalı bulamadım acaba sorun ne olabilir..
şifreli yap dene bakalım
BAYRAM tv kardeşim büyük ihtimalle anteni 23.5 yerine 19.2 astraya çevirmişsin gibi geldi bana...çünki 19 astrada aynı frekans değerlerinde mtv pakedi var...çanağını çok az sola çevirdinmi 23.5 yayınlarını alabilirsin...