Ünlü sanatçı mirasını Türk Eğitim Vakfı ile Diyanet Vakfı’na bırakmayı düşündüğü, Mehmetçik Vakfı’na ise bağış yapmayacağı açıklandı.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bülent Ersoy, böbreğindeki rahatsızlık nedeniyle dün hastaneye gitti. Ersoy’un sağlık durumu hakkında bilgi veren menajeri Fevzi Siverek, sanatçının böbrek taşı nedeniyle sık sık hastaneye gittiğini belirterek “Yıllar önce Adana’da uğradığı silahlı saldırıda sol böbreğini kaybetmişti.
Kalan tek böbreğinde de taş var, o nedenle tedavi görüyor. Doktorlar ameliyatın risk taşıdığını söylüyor, taşı doğal yollardan düşürmeye çalışıyorlar” dedi.
Sanatçının mirasıyla ilgili soruları da yanıtlayan Siverek, “Mirası ikiye bölecek. Yarısını Türk Eğitim Vakfı’na, diğer yarısını da Diyanet Vakfı’na bağışlayacak” dedi.
Zeki Müren’in mirasını Mehmetçik Vakfı’na bağışladığı hatırlatıldığında ise şöyle konuştu: “Kesinlikle Mehmetçik Vakfı’na bağış yapmayacak. Biliyorsunuz darbe döneminde yasaklıydı, tüm hakları elinden alınmıştı. Bu yüzden çok kırgın.”
Fevzi Siverek, “Bülent Ersoy, mirasıyla cami yaptırmak, Kuran kurslarına bağış yapmak ve yatılı Kuran kursları yaptırmak istiyor. Bunları yapacak kadar birikimi ve gayrimenkulü var” dedi.
10-12-2014, 14:45
Editor
Valla ben sanada bırakır birşeyler diye düşündüydüm cabbari ama senin ismi geçmiyor :)
10-12-2014, 15:07
CABBARİ
bende dört gözle bekledim ama köpeği fifiyi bırakmış bana !!
10-12-2014, 16:37
Admin
Alıntı:
CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı
bende dört gözle bekledim ama köpeği fifiyi bırakmış bana !!
:49857458:
10-12-2014, 19:36
beaverss
Bülent Ersoy, mirasıyla cami yaptırmak, Kuran kurslarına bağış yapmak ve yatılı Kuran kursları yaptırmak istiyor. Bunları yapacak kadar birikimi ve gayrimenkulü var” dedi. iyi güzel.........
10-12-2014, 21:07
unalarman
Mehmetçik Vakfı'nın da şeyindeydi.
10-12-2014, 21:11
Hilmi
Bülent Ablamız diğer tararfa yatırm yapmak istiyor aklı sıra ama yemezler!!!:rip:
10-12-2014, 21:56
şimşek59
başka yer bulamamış mı şuursuzlar
11-12-2014, 07:35
beaverss
demekki sonunda bu dünyadan göç olduğunu hatırlamış