GoldMaster dan Muhteşem Bir Cihaz Daha GoldMaster SAT400 NET LINUX
GoldMaster dan Muhteşem Bir Cihaz Daha GoldMaster SAT400 NET LINUX
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
SAT400NETLINUX GENEL ÖZELLİKLERİ.... (Çok yakında sizlerle olacaktır...)
LINUX Embedded İşletim Sistemi
LINUX Embedded tabanlı olması nedeniyle daha mükemmel arayüz ve kullanıcının tüm gereksinimlerini yerine
getirme
Web Interface arayüzünü kullanarak cihaza uzaktan erişim ve uzaktan kumanda elinizde varmış gibi kontrol etme, kayıt edilmiş dosyaları indirebilme
Ethernet Port Destegi RJ-45(10Base-T/100Base-TX)
Yaklaşık 160 Uydu kapasitesi, Tüm Uydu TP içeriği
2 CI slot girişi, 2 Smartcard girişi
Çift Tunerli PVR (Video kaydetme) özelliği
USB arayüz kullanarak PC ye baglantı (Linux tabanli PC)
Max. 2 Kanal kaydedebilme ve önceden kaydedilmiş kaydı izleyebilme
1 Viaccess CAM ile, 1 Viaccess kanalını izlerken,diger Viaccess kanalını kaydedebilme özelliği
2 CI CAM ile Ayni anda 2 şifreli kanalı çözme ve kaydetme
2 CAM kullanarak, 1 sifreli kanalı izlerken aynı anda diğer şifreli kanalı kayıt edebilme özelliği
Viaccess CAM ile aynı anda 2 şifreli kanalı çözme
Hemen hemen Limitsiz kanal Hafızası, 10.000 kanal
40-400GB arası Hard Disk takabilme
Otomatik Hard Disk yönetimi ve kapasite kontrolü
Genisletilmiş kanal arama Seçenekleri, (Tüm uydulara göre Arama, Uydu/Network e göre Arama, Bütün TP taramasina göre Arama)
EPG özelliği (Otomatik olarak Program bilgilerini güncelleme) EPG özelliği sayesinde tüm Uydularin program rehberi gösterme özelliği
Kaydetme plani, Genişletilmiş kayit program yönetimi
Programli kayıt için EPG arama, kayıt edilmiş içeriğin yönetimi
Anında Kayıt, Zamana /EPG göre Kayıt Yapma
Canlı Kanal/ kayıtlı Program/Önceden kaydedilmiş programı izlerken aralarında kolaylıkla geçiş yapabilme
2 Tuner; Kayıt sırasında kayıt yapılan kanal dışında kanal izleyebilme
Canlı yayını istediğimiz anda geriye alıp tekrar izleme
Çok çeşitli türlerde kanal listesini sıralama
Favori listesi oluşturabilme
Çoklu Oynatma Fonksiyonu(Ileri,geri Oynatma, Durdurma, değişik hızlarda oynatma )
PC Editör için PC'ye USB baglantısı/Genişletilmiş program araçları
MP3 Çalabilme(bilgisayarinizdaki MP3 dosyalarini cihaziniza atarak dinleyebilme)
Çoklu dilde kullanici Arayüzü
En/boy Ayarlama özelligi;4:3,16:9
Altyazi&OSD Teletext destegi,
Dolby Dijital Ses Çıkışı
IBM işlemci
Türkiye için en iyi sinyal seviyeli güçlü sharp tuner hızlı uydu arama süresi
8MB Flash Memory,
96MB SDRAM
08-12-2006, 09:58
umut55
iyide şimdi bu 1000 ytl vardır::))) eski gm cihazlarla değiştirseler belkidüşünürdüm:)))
08-12-2006, 10:33
SUNNY
bu özellliklerde br cihaza büyük paralar vereceklerini sanmıyorum şimdi mantık ucuz olsun card share yapsın yine de güzel cihaz
08-12-2006, 23:52
forever_west
çok güzel ama epey pahalı olur bence
08-12-2006, 23:57
yakupowersky
bılgı ıcn tskler
09-12-2006, 00:01
Özgür Erge
güzel cihazmış piyasaya çıksında görelim bakalım
09-12-2006, 00:09
emin simsek
bir bilen çıkıp fiyat verse de biz de daha sağlıklı fikir verebilsek...
09-12-2006, 00:53
yamahacı_hotti
güzelmiş cihaz 128 mgb esti rem olsaydı daha seri olurdu cihaz
yada didiar 256 mgb kingston
09-12-2006, 01:03
zeuxx
arkadaşlar kusura bakmayın ama ben gm kullanıcısı olarak 20400cım var bende inanın golmaster virgül kadar itimadım saygım falan kalmadı arkadaşlar tabi bu benim düşüncem degil 1000 makine degil uzadan gelsin yine almam yine almam arkadaşlar .... yani gm sadece cihaz çıkarıyo destek yazılıma gelince fooost evet arkadaşlar ben 2 yıl önce bu gm kazıgı yemiş olan belki 1000 bekki 500 gm kullanıcısından sadece biriyim ben hala burdaki arkdaşların emekleriyle altınterleriyle ve hiç bir menfat veya bir madi bir şey beklemeden yardımlarıyla cihazı yazılım emu olsun atabiliyorum burada tekrar tekrar söylemekten hiç usuanmadım bıkmadım bıkmamda bruadki tüm emegi geçen yazılımda ve bilgileriyle olsun bize yardım eden tüm dostlara tşk kendi adıma söylüyorum..
gm cihazım var ama aciko yazlılımı kullanıyorum buda gm şirketine kapak olsun ve aldıkları paranın hayrını görmesinler
arkadaşlar kusura bakmayın bu benim kendi görüşümdür bunu söylemek isitedim
tşk
09-12-2006, 09:43
umut55
Alıntı:
zeuxx Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar kusura bakmayın ama ben gm kullanıcısı olarak 20400cım var bende inanın golmaster virgül kadar itimadım saygım falan kalmadı arkadaşlar tabi bu benim düşüncem degil 1000 makine degil uzadan gelsin yine almam yine almam arkadaşlar .... yani gm sadece cihaz çıkarıyo destek yazılıma gelince fooost evet arkadaşlar ben 2 yıl önce bu gm kazıgı yemiş olan belki 1000 bekki 500 gm kullanıcısından sadece biriyim ben hala burdaki arkdaşların emekleriyle altınterleriyle ve hiç bir menfat veya bir madi bir şey beklemeden yardımlarıyla cihazı yazılım emu olsun atabiliyorum burada tekrar tekrar söylemekten hiç usuanmadım bıkmadım bıkmamda bruadki tüm emegi geçen yazılımda ve bilgileriyle olsun bize yardım eden tüm dostlara tşk kendi adıma söylüyorum..
gm cihazım var ama aciko yazlılımı kullanıyorum buda gm şirketine kapak olsun ve aldıkları paranın hayrını görmesinler
arkadaşlar kusura bakmayın bu benim kendi görüşümdür bunu söylemek isitedim
tşk