slm arkadaşlar ya arçelik 500 DCİ YÜKLEMEŞEKLİNİ SÖYLERSENİZ MEMNUN OLORUM TŞK.
Printable View
slm arkadaşlar ya arçelik 500 DCİ YÜKLEMEŞEKLİNİ SÖYLERSENİZ MEMNUN OLORUM TŞK.
Slm ArkadaŞlar ArÇelİk Hakinda 500 Dcİ Hakinda Bİlgİ İstİyorum TeŞekurler
Selam ArkadaŞlar Yenİ Üye Oldum
forumumuza hoşgeldiniz. Arçelik 500 CI cihazınız Topfield tabanlı bir cihazdır gayet sağlamdır. Bu cihaz için goldmasterin yazılımları kullanılmaktadır. Ama goldmasterin yazılımını yüklemek için ilk olarak goldmastere çevirme yazılımını yükleyeyeceksiniz ardından güncel goldmaster yazılımını yükleyebilirsiniz. İlk olarak cihazını sistem bilgisi önemli bunu cihazın menüsünden bakabilirsiniz yada cihazı ilk açarken cihazın ön displeyinde Yazan sayıyı bilmenizyeterli. Cihaz açılırken A 391 yazıyorsa Goldmaster 9400 CI L 591 yazıyorsa Goldmaster 9400 VCI yazılımı yüklenecektir. gerekli çevirme yazılımı yükleme programı ve resimli yükleme talimatını aşağıda veriyorum. cihazınızın sistem bilgisine göre yüklemeyi yapabilirsiniz.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. - Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. - Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
özürdilerim bende bu cihazı yeni aldım cihazım AS-520 DCI bu cihazı goldmastere çevire bilirmiyim bilenler yardımcı olurlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler
teşekkürler ilgine arkadaşım
slm nbr sizdedurum nasıl
slm hulya hanim hos geldiniz