Tüm islam alemi ve forum uyelerimizin ramazan bayramını kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim.
Herşey gönlünüzce olsun iyi bayramlar
Printable View
Tüm islam alemi ve forum uyelerimizin ramazan bayramını kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim.
Herşey gönlünüzce olsun iyi bayramlar
hayırlı bayramlar
herkezin gölünce anası babası eşi çoluk cocuğu akrabaları ve değer verdiği kim varsa huzur ve sıhhatle mutlu birşekilde bayram geçirmesi dileyiyle tüm süpersat forum ailesinin bayramını tebrik ederim....
Dualarım Sizinle Birdahaki ramazan Bayramında Güzel Anılara imza Atmak dileği iLe Ramazan Bayramınız Hayırlı Olsun
Daha nice birlikte Ramazan bayramları görürüz inşallah.
hayırlı bayramlar
Tüm islam alemi ve forum uyelerimizin ramazan bayramını kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim:459956:
TÜM FORUMDAKİ ARKADAŞLARIN ve MÜSLÜMAN ALEMİN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLARIM
Merhaba sevgili forum dostları!..Huzur içinde bir ramazanı daha sona erdirdik.Allah tekrarını nasip etsin..
[COLOR="RoyalBlue"]Beni ençok sevindiren şeylerden biri de "Ben teravih namazına falanca camiide gidiyorum,ya siz...? Ya da "niyetli değilseniz,bir kahve ikramımız olsun" yollu niyet okumalar yıllardır ilk kez enaz düzeyde sorgulanır olması...İnanç ss lerinin maaşı mı kesildi,yoksa kendilerinin de yapmadıkları bu dini ritueller için birden hidayete mi erdiler bilmiyorum.Gerçek inanç sahiplerinin hiç bir etki altında kalmadan inandıkları gibi yaşadıklarını,kimseyi de etkilemek gibi bir çabasının olmadığını biliyorum..Onlar benim her zaman başımın tacıdır..Amma gizli saklı oruç yiyip,sokakta oruç yiyenlerin peşine düşen sözde ahlak zabıtalarının,din-iman diye diye mütedeyyin insanları bile çileden çıkaran inanç sömürücülerini Allah bir daha başımıza musallat etmesin!..[/COLOR
Bu topraklarda,bu bayrak altında tüm insanlıkla barışık olarak yaşamamızı dilerken Ramazan Bayramınızı da kutlar gönüllerinizin şen ve sağlık içinde olmanızı dilerim...:wave::wave::wave:
Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.
Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın.
Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun.
Ramazan Bayramınız hayırlara vesile olsun.