[B]arkadaşlar...digitürk 2016 yılında inşallah atak yapar yeni dünya çapında kaliteli şifreli özel kanallarla anlaşma sağlar ve abonelerin yüzünü güldürür temenni ederim süpersat forumdaşlarım saygılarımı sunarım...[/B:49857458:
Printable View
[B]arkadaşlar...digitürk 2016 yılında inşallah atak yapar yeni dünya çapında kaliteli şifreli özel kanallarla anlaşma sağlar ve abonelerin yüzünü güldürür temenni ederim süpersat forumdaşlarım saygılarımı sunarım...[/B:49857458:
umarım yeni kanallar gelir yoksa kapatıcam bu digiyi ligtv de izlemiyom zaten..
[B]dijitürke gelmeleri gereken dünya çapında meşhur bazı özel televizyonları:...axn white...warner bros...olala...babestation...boing...tele-5...channel-4...[/B:)
Merhaba arkadaşlar bende DIGILINE DGS-1000 uydu bulucu var digitürk içinde MDU2 LNB
var evi taşıdığım için yeni yerde digi türkü bulamıyorum digiline yi bir arkadaşa ödünç vermiştim sağolsun karıştırmış ayarlarıı bozmuş bana mdu 2 için digiline ayarları lazım yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.
arkadaşım...benim açtığım topik dijitürke yeni kanalların eklenmeleri isteğiyle senin mesajında yazdığın konu farklı bence yanlış topiğe mesajını yazmışın bilgin olsun...