merhaba arkadaslar, sitemiz vbulletin 4 sürümüne geçirmiştik ama konular bölümünde sıkıntılar oldu yaptığımız testlerde sorunun giderililemediği fark ettik ve bizde eski sürüme geri döndük.
merhaba arkadaslar, sitemiz vbulletin 4 sürümüne geçirmiştik ama konular bölümünde sıkıntılar oldu yaptığımız testlerde sorunun giderililemediği fark ettik ve bizde eski sürüme geri döndük.
Bir sorun oldugu belliydi actigim konular eklentiler gorunmuyordu vb4 berbat en iyi bu surum bence duzgun ve cafcafli degil
8-9 saat ugraşmam resmen boşa gitti arkadaşlar malesef vbulletin 4 versiyonu problem yaratıyor 2 kez denedim hatta 3 cü denemeydi gecen gunde yaptım malesef hatalarla dolu hatta sabah bir sorun yok gibi gorunuyordu profilden konulara ulaşılmıyor malesef neyse vbulletin 3 8 serisine su anda devam ileride mobil uyumlu bir stil falan cıkartırlar
Sağlık olsun Serkan kardeşim önceden de denemelerin olmuştu biliyorum... Demeki,herhangi bir düzeltilme yapılmamış vBulletin de yada yapılan düzenlemeler yeterli değil.Olsun yinede forum için yaptığın çalışmalardan dolayı sana teşekkür ederiz en sağlıklı çalışan versiyon buysa en iyisindeyiz demektir sıkma canını.:wave:
Biz bu versiyonu seviyoruz. Yeniye geçmeye gerek @serkan yılmaz usta.
Naçizane fikrim bu sürüm yeni sürümden daha güzel, değiştirilmemeli kanaatimce...
bun surum daha genis bilgi iceriyo boyle kalsin bence
ne diyelim hayırlı olsun. önemli olan hep bir arada olmamız.