-
uyduda tp puroblemi
-
Merkezi ana hatta sorun yok sizin eve gelip bakıyorsunuz o tpde sinyal yok değilmi? kabloda sorun olmuş olabilir kabloyu yenileyn bence
-
oturduğunuz evdeki merkezi sitemle ne alakası var. evinizde kurulmuş merkezi sistemde sorun yok. onu söylemeniz gereksiz. ve yanlış. tamir için gittiyiniz merkezi sistemde sorun varsa kablolar yanlış bağlanmış olabilir. saygı değer editör kardeşiminde dediği gibi kablolarda sorun var olabilir bakmak lazım. siz oraya sorunu çözmek için gitmedinizmi? öncelikle LNB bağlantılarını kontrol edin. sonra santraldan çıkış alıp kontrol edin. son oarak dairelere inen kablolarda sorun yoksa işlem tamamdır demekki. kullandığınız satfinder santral Lnb kablo yerlerini tespit etmezmi.
-
teşekkür ederim cevap icin ben eve getirdim derken uydu bulucudamı sorun oluştu diye ev getirip sinyal testi yaptım gittigim evde 5 tp de 4 dünde sinyal vardı 1 rinde yoktu
2 ci sıradakinde neden sinyali alamadım paket tp onu cözmeye calışıyorum yardımcı olmaya calışan arkadaşlara cok teşekkür ederim zaten piriz ve uydu alıcısı arasındaki kabloda sorunluydu deyişince düzeldi saygılarımla saglıkla kalın