Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz......
Printable View
Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz......
öncelikle hoşbulduk.Adım Necati Kaşıkçı Konya merkezde kendi işyerimde çalışmaktayım mesleğe 1979 yılında başladım 1988 de kendi atölyemi açtım ve 1990 yılında beko ve arçelik yetkli servisi oldum 2000 yılında sağlık sorunlarından dolayı servisliği kalfama verdim ellerinizden öper 3 çocuk babasıyım atölyeye faydalıolacağımı düşünüyorum hemde çok faydalanacağımı sanıyorum.tüm arkadaşlara hayırlı işler bol kazaçlar dilerim mutlu ve umutlu günler.beni aranıza kaul ettiğiniz için çok teşekkür ederim
hoşbulduk ordu perşembe de tv tamir üzerine işyerim var
bizlere böyle bir imkan verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
Dünya elektronik Kuşadasında kendi mekanım ismim İsa Değirmenci Tv tamiri ve uydu anten üzerine çalışıyorum bütün meslaktaşlarıma hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.Buarada böyle teknik atölye açtığınız için forum yönetimine teşekkür ederim.
supersat forum ailesine teşekkürler. bizlere böyle bir imkan sunduğu için inşallah herkeze faydalı olur bol paylaşımlar olgun elektronik. aydın sultanisar.
bende yazayım bari:) Tv Onarım Hastanesi Ankara Batıkent tv ve uydu üzerine çalışıyoruz...
selamlar arkadaşlar hoşgldiniz....
CABBARİ küçükbıçak alanya her türlü altın mücevher işleriniz itinayla en kısa zamanda halledilir..
selametle..
diğer üyelerinde mesajları olan eski bir topic taşımak uygun olmaz bundan sonrakiler burada yayınlanacak elimde daha cok tv şeması ve uydularla ilgili fabrikanın yolladığı şema ve teknik dökümanlar var nasıl olsa artık bu bölümde elimden geldiğince paylaşacağım tabi aynı hassasiyeti bütün teknisyen arkadaşlardan da bekliyoruz artık bir aile olduk burda ve bu bizim mesleğimiz ekmek paramız elimizden geldiğince birbirimize yardımcı olalım
kolay gelsin...