-
AFF danışmanlık
S .A arkadaşlar AFF danişmanlık adında firmadan cebe mesaj geldi (2007-2015 yılları arasında çektiğiniz krediden fazla faiz alınmıştır zararı yasal yolla üç katı kadar geri alacaksınız baş vuruda bulunmak için 08882990011 noyu arayın ) diye mesaj geldi.
arkadaşlar bu tamamen dolandırıcıdır,sakın hataya düşmeyelim ben zaten hiç kredi çekmedim . birde telefon edilirse eger normal tarifeden hariç dakikada 15 ila 20 tl yazıyormuş herhalde gsm oparatörleri ile ortak çalışıyor.form arkadaşları bilinçlidir zaten ama ben yinede uyarıyım teşekkürler.
-
Aynen arkadaşlar dikkat edin özellikle bu 0888 le başlayan numaralar arayan kişinin telefon faturasına ucret yansıtıyorlar.
-
uyarı için teşekürler faydalı paylaşım
-
O değilde tam adamını aramışlar Kayseriliyi, sanırım bunlar acemi dolandırıcı.:D Şaka bir yana evet kesinlike güzel bir paylaşım bu tür dolandırıcılara çarpılmaması adına çevremizdeki insalarada bilgi verip bilinçlendirelim.
:sunglasses2:
-
0888 ve 0049,0033 gibi numaralari da aramayın. Ozel nodur size yazar. Kesinlikle de kredi va işlerinde hakem heyeti dışında kimseye belge va vermeyin
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi