merhabalar bu foruma yeni katıldım uydu çözme konusunda da acemiyim goldmaster 9400 v ci cihazım var birkaç haftaya kadar tfdlerini bir siteden buluyordum fakat artık bulamıyorum. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. şimdiden çok teşekkür ederim.
Printable View
merhabalar bu foruma yeni katıldım uydu çözme konusunda da acemiyim goldmaster 9400 v ci cihazım var birkaç haftaya kadar tfdlerini bir siteden buluyordum fakat artık bulamıyorum. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. şimdiden çok teşekkür ederim.
yok ki verelim veya ortaya çıksın
abi nası her hafta verilmiomuydu onlar ??
şu an yazılımlaı yok bizde takip edioruz
arkadaşlar tps paketi sistem değiştirdiği için yeni yazılım yok. en son 17.11.2006 tarihli yazılımlar var ondan önce haftalk yazılım veriliyordu fakat şu an için yazılm yok.
peki başka bi sistemle kıramıyor muyuz ?
arkadaşım başka marka cihaz alman lazım starbox lar çözüyor. Birde tabi kart paylaşımlı cihazda olabilir. ama sana tavsiyem biraz bekle mutlaka bir gelişme olacak ya tps yada başka bir paket izlenmeye başlanılacak.
bekleyın bıraz acelecı olmaya gerek yok bence suan sıstemler alakbullak olmus durumda tpsler ıcın suyluyorum yarın ne olacak kımse bılmıyor onun ıcın acele etmeyın cıhaz almak ıcın