Aciko 3222 ve 3224 card sharıng test amaclıdır
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
Emeği geçenlere Teşekkürler.
sımdı kuruyorum sıteye bıraz benım bılgısayar kasılmaya basladı kendını bı toplasın
arkadaşlar cihaza 1.90 yazılımını yükleyin no-ip programınıda indirip pc ye yükleyin gerekli bilgileri girin rs232 kablosu comporta takılı kalacak sharemax programını pc ye indirin sonra gbox destegi veren bir serverden bilgileri alın bu bilgileri sharemaxın içinde sgbox klasörune girip gbox cfg dosyasını notepadla açın uygun server veya free serverlardan aldığınız bilgileri cfg dosyasındaki uygun yerlere kayt edin sonra sharemax programını çalıştırın uydualıcınızdaki *** bölümüne girerek gbox"u seçin cihaz kapanıp açılacaktır iyi seyirler
üstat yani 3222 veya 3224 le cardshare yapacağız öylemi.helal olsun sana valla.senin anlatımına göre dreamboxlardan daha kolay 3224 le cardshare yapmak.
evet dostum
hocam resimli anlatırsan sana zahmet gbox cfg dosyasını bulkamadım
rs232 kaplosu kaç metre olamlı arada bir oda tv ile pc arasında şans yok bizde deneyeniycez
kendınız rs 232 yapabılırsınız uzun bır adet ama ben sızın evın yapısını bılmedıyım ıcın sıze tam kac mr kablo gıder dıyemem
resimde yazan şekilde ayarlasak olurmu yani server ip nosu falan konuya çok yabancıyımda