Yeni yılınızı kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim supersatforum uyeleri bu seneyi inşallah huzur içinde atlatırız.Savaşın depremlerin sellerin ve bulasıcı hastalıkların olmadıgı bir yıl
Printable View
Yeni yılınızı kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim supersatforum uyeleri bu seneyi inşallah huzur içinde atlatırız.Savaşın depremlerin sellerin ve bulasıcı hastalıkların olmadıgı bir yıl
Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı mutlu ve huzurlu bir yeni yıl daha geçirmenizi dilerim
FORUMDAKI TÜM ARKADASLARIN YENI YILINI KUTLARIM ,
YENI YILDA SEVDIKLERINIZLE BERABER HERSEYIN
GÖNLÜNÜZCE GECMESI DILEGIYLE.
Tüm arkadaşların yeni yılını kutlar;yeni yılda sağlık,mutluluk ve bereket versin ALLAH ım
Herkese mutlu yillar
Tüm Forum Dostlarıma içten bir MERHABA!...
20 Mart 2025 ten beri tedavi altındaydım.Bu arada 4 kez ameliyat oldum.Akciğer-Bronoskopisi,Akciğer Ameliyatı,Beyin Ameliyatı,Beyin için Işın Tedavisi...Sonrasında da KEMO TERAPİ tedavisi almaya başladım.Her Kemoterapi alışımdan sonra 3 hafta mola verilyordu.Şükür Kemoterpi olayı bitti.Ama şimdi de AKILLI İLAÇ tedavisi başladı.Bunun da ilk seansı 30 Aralık 2025 te yapıldı.Her tedaviden sonra yine 3 haftalık araya devam ediyorum.Sevgili forum dostları, Kemoterpinin vücuda olan etkileri bazan çok olumsuz oluyor..Bellek zayıflıyor,düşünme gücü zayıflıyor.Benim için de olumsuzluklar daha çok oldu.Ama hepsini yazıp morallerinizi bozmak istemem.Benim 10 ayı bulan "Foruma Girememe" nedenim hala devam eden rahatdızlığımdır..
Tüm forum dostlarımın 2026 yılında sağlık,huzur içinde mutlu olmalarını diliyorum.Seyrek te olsa bundan böyle foruma girmeyi düşünüyorum.Çünkü hepinizi çok özledim....MUTLU YILLAR!...
Mutlu yıllar supersatforum