şimdi ben bi tane gm 30700mx cihaz aldım fakat aklıma takılan bikaç nokta var
1)cihazın menüsü 11400 le aynı sadece modul kısmında bi değişiklik var
2) 30700mx ile 30700 sky arasındaki fark nedir hangisi daha iyi ve kullanışlıdır satıcı mx in daha iyi olduğunu soledi
3) gm ın en son çıkan cihazı bumu eğer bu değilse hangi modeli önerirsiniz
hala cihazı değiştirme imkanım var
bu konularda yardımcı olabilirseniz sevinirim
şimdiden teşekkürler
11-01-2007, 16:19
Admin
BU cihazlar en son modeli oldugunu sanmıyorum. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
adresinde en son ürünler var
Ayrıca bu serilerin yazılımları malesefki çıkmamaktadır. 1 sene boyunca anca gecen gun cıktı ve yazılımlarda malesefki sorun var hala. Cihazı yapan kore firmasının kapandıgını duyduk ve bu sekil oluncada yazılım olayıda cıkmıyor malesef.
mx te bildigim mct paketinden 3 tane ***** kanal var oda 2008 kadar gecerli. sky da ise *** view xxx 2010 yılına kadar geçerli sanırım.
11-01-2007, 16:44
manyak_ceset
Alıntı:
Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
BU cihazlar en son modeli oldugunu sanmıyorum. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
adresinde en son ürünler var
Ayrıca bu serilerin yazılımları malesefki çıkmamaktadır. 1 sene boyunca anca gecen gun cıktı ve yazılımlarda malesefki sorun var hala. Cihazı yapan kore firmasının kapandıgını duyduk ve bu sekil oluncada yazılım olayıda cıkmıyor malesef.
mx te bildigim mct paketinden 3 tane ***** kanal var oda 2008 kadar gecerli. sky da ise *** view xxx 2010 yılına kadar geçerli sanırım.
pekala bunlar arasında convert mümkünmümesela bizim bi nokia 8310 u programla 6510 yaptığımız gibi mx vs sky
12-01-2007, 10:03
manyak_ceset
anlaşılan bu cihaz bize gelecek vadetmiyo pekala hangi modeli almalıyım sizce
bende 1.50 lik otomatik çanak var en verimli cihaz modeli hangisi sizce (GM) yeni cihazlarda da şifre kırma özelliği varmı???
15-01-2007, 20:40
umut55
bende eger goldmaster buyuk firma ise cihazları baska modellerle değiştirmeli:)) mdemki firma kapandı
15-01-2007, 21:28
f47xfenerli
arkadaşım biraz araştırma yap ama gm üzerinde değil gm alsan bile tf serisi al