hayirli aksamlar
ben hic bir sey anlamadim simdi türksat avrupadami sifreli olacak bu sadece kendi özel kanallari:49: :49: :49:
Printable View
hayirli aksamlar
ben hic bir sey anlamadim simdi türksat avrupadami sifreli olacak bu sadece kendi özel kanallari:49: :49: :49:
türksattaki şifreli kanalar türkiyede ve uydu yayın kapsama alanındaki tüm avrupa ülkelerindede şifrelidir türkiyedeki şifresislerde şifresizdir gerçi fazla soruyu anlayamadım ama sanırım cevap bu olsa gerek saygılarımla
sorum söyle .D SAMART GELINCE BÜTÜN KANALLARMI SIFREYE GIRECEK
D SMART NEDİR ?
D-Smart televizyon izlemeyi çok daha keyifli bir hale getiren gelişmiş bir uydu sistemidir.
·Piyasadaki standart uydu alıcılarının temel özelliklerine sahip bir dijital uydu alıcısıdır.
·Donanımı benzerlerine oranla daha güçlüdür. Yazılımı da uydudan güncellenmeye hazırdır.
·Dijital görüntü ve ses kalitesi sağlar.
·Birçok yerli/yabancı kanal, D-Smart uyumlu dijital uydu alıcısı sahiplerine özeldir, şifresizdir, ücretsizdir.
·Kanallar televizyona sıralanmış olarak gelir, ayrıca bir ayarlama yapmaya gerek yoktur.
·Her ay yeni bir hizmet, yeni bir uygulamayla reklam desteği verilecektir.
·TV seyretmek için her ay para ödemek gerekmez. Perakende dijital uydu alıcısı pazarına yönelik bir üründür.
·Türksat 1C/2A üzerinden tam Elektronik Program Rehberi ile tüm servisleri kullanabilir, diğer herhangi bir uydudan
istediğiniz kanalları ekleyebilirsiniz.
·Kanalları sıralı halde sunar, karmaşayı engeller.
·Program Rehberi sayesinde programlar hakkında bilgi verir.
·Kutuya özel hazırlanmış kanallar sunar.
·Dijital yayıncılığın trendleri incelenerek özel olarak tasarlanmıştır.
D SMART SİSTEMİNDE NELER VAR ?
1. Donanım: Kutu + Kumanda + Smartcard
2. Yazılım: İşletim ve Şifreleme Sistemi + EPG
3. İçerik
4. İnteraktif Hizmetler
5. Dağıtıcılar: Bayi Satış Ağı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Emlak Tv, D Max, D Çocuk, D Plus, Dream Tv, Dream Türk, Fix Tv, GS Tv
BJK Tv, FB Tv, D Hipodrom, D Spor, D Yeşilçam, Movie Smart
DISCOVERY CHANNEL
ANIMAL PLANET
WORLD FASHION
MOVIE SMART 2 ( Seçkin filmler ile 24 saat sinema keyfi)
COMEDY SMART ( Birbirinden komik, eğlenceli diziler, Coupling, Good Morning Miami,My Wife and Kids, Police Academy,Manchild. )
TÜRKSAT Uydu üzerinden 110'unun üzerinde TV ,
70'in üzerinde radyo yayını
Şifreli Kanallar:
Sinemalarda vizyondan kalktıktan 6-8 hafta sonra şifreli kanallara gelecek filmler
Her ay 8 yeni yerli/yabancı film
Gece 12'den sonra ****** kuşak
Sinemadan daha ucuz,'izledikçe öde' modeli
Modül ile izlenebilecek kanallar:
Diğer uydulardaki FTA yayınlar
Çanak ile diğer uydulardaki şifreli paketleri yasal olarak izlemeye olanak sağlayan kartlar
dsmart.com.tr den Alıntıdır...
:49:
arkadaşım türksattaki kanallar yerinde duracak yine şifreye girmeyecek sorunun kısaca cevabı bu