FORUMDA YAŞANAN 3 GUNLUK KESİNTİ NEDENİYLE ANKETİN GEÇERLİLİGİ KAYBOLMUŞTUR. YENİ ANKETE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
şahsen ben öldüğüne inanmıyorum amerika ciddi anlamda yıllarca beslediği kendi ajanını yanı saddamı asamaz astırmaz saddamın 5 dublörü var diye biliyordum kurtlar vadisinde izledik biliyoruz vatan devlet için beyinleri yıkanan adamlar canlarını verebiliyor dublörüde bu tarz bir ölme şekliyle ölmüş olabilir..
selametle..
Bencede ilk bastan beri saddamın saklındıgı yere bakın yüzündeki ifadeler o olmadıgı belli. Koskoca devrik liderin su asılan haliyle daha önceki devlet adamı hali arasında daglar kadar fark var Valla ben oyumu asılan o degildi verdim
bence öldü öldü de idamla değil
abi hala öldü diyorsunuz!!!
bu adam ölmedi işgale ugrayacagını anladıgı andan itibaren adam ya yüz değiştirdi yada resmen bir yerlerde tatil yapıyor bu kadar bariz işaretler var..
abi adamın doktorunun yazısını okudum bu adam 90 lı yıllarda hsata imiş o tariklerden itibaren de hep medya önüne cıkanlar dublörleriymiş bu adam savaşdan önce ortdadan kaybolmuş yaniii
bence dublörde olsa kendiside olsa bu adam bir şekilde öldü saddam kimliği öldü bu kadar basit bunlar fasa fiso bu adam gerçekten öldü..
bence ölen saddam değildi:49:
medyaya bakılırsa bencede daha ölmedi