starboxdan ümidi kesti herkes kimse 1 şey yazmıyor modenatörlerden çıt yok 1 şey bilen yokmu acaba bu konunun akibeti hakkında
Printable View
starboxdan ümidi kesti herkes kimse 1 şey yazmıyor modenatörlerden çıt yok 1 şey bilen yokmu acaba bu konunun akibeti hakkında
ArkadaŞim Herkez Gİbİ Bİzlerde Beklİyoruz İnŞallah Gelecek Unutma Galecekte BİrgÜn Gelecek
turgut10 evet gelecekte bir gün gelecek ama biz göremeyeceğiz, o zaman başlarım ben o gelecekten, doğrusunu isterseniz bizler starbox zedeyiz.............
tecrübe nedir? arkadaşlar. Tecrübe hayatta yediğin kazıkların tümüdür. İşte bu starbox olayıda bir tecrübedir.
arkadaşlar yalnızkaldık hiçkimse birşeydemiyor ne olacak bizim halımız *******************
ya gençlik ben 33 ff de mct redligt falan açaık daha ne istiyorsunuz 20ff serveri da açılırsa zaten eskisi gibi olacak bunada şukur satarken kimse bana garanti vermedi dream box alsaydım keşke ama aldık bi kere tememnnimiz duzelmesi
yerli platformlar da hiç kimse 1 şey demiyor şu aralar ocak ayı başında ayın 15 e kadar diye yazıyorlardı ayın 15 geldiğinde 20 ye attılar gelacek diye yok taiwanda deprem olmus kablolar hasar görmüş falan herkesi inandırıp biraz daha satmak için gelecek olsa visionnet sitesinden bekleyin azkaldı diye yazılar falan yazılır oda yok sanırım en kötüsü forumlarda bölümler kaldırılıyor ve hiç 1 forumda modenötörler bu bölüme hiç yazmıyorlar biz bize kaldık
Arkadasım sizlere teknik destek vermek isterdik uzman elhan askere gidecek belkide gitti .Eger starbox teknik elemanları siteyi biliyorlarsa kendilerine görev verelim sizlere bilgilendirsinler.
Tum forumlarda starboxu kapattılar veya starbox bölümü koymadılar koymuyorlar varsa ben bu starboxtan cok iyiyim diyen gelsin konusalım versin sizlere destegi.
Kime destek verecegimizide bizde sasırdık kaon grubu-goldmaster-aciko-neta-yumatu-premier vs cihazlara zaten cok destek verdik halada veriyoruz
UNUTMADAN FORUMDA KURALLARI KİMSE ZORLAMASIN ÖZELLİKLE DİGİTURK VE LİG TV KANALLARI NASIL SEYREDERİM LİG SERVER ACIK GİBİ FALAN BİZLERİ ZORA SOKMAYINIZ PAYLAŞIM YAPTIGINIZ BU SİTENİN KAPATILMASINI İSTEMİYORSANIZ HERKES KURALLARA GÖRE HAREKET ETSİN LÜTFEN ARKADAŞLAR
no comment