kurlar vadisi dizisi daha yayınlanmadan şikayetleri aşağdaki linkte
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
programın girişine akıllı işaretler koyuyorlar.aileler bunu görüp izlettirmeyebilir bence.
kesinlikle haklısınız.bu yaygarayı çıkaranlar ya akli dumura uğramışlar yada rakip kanallar bu işi pompalıyor.türk televizyon tarihi boyunca araştırın.en orijinal konseptli dizi.daha iyisi belki bi daha asla yapılamayacak.
Bende ketılıyorum sana .Problem; dizi yada konusu değilde çocuklarını kazık gibi televizyon karşısına dikilmesi olduğunu anlamamakta diretmek....
genelde güneydogudaki yaşanan hadiselere değinildiğinden sanırsam o civarın milletvekilleri ayaga kalkmış yayından kalksın yayımlanmasın diye ne yapmak isterler bilmiyorum isteyen izler istemeyen izlemez..
selametle..
bu diziyi karalayanlar bu ülkenin doğrularının ortaya çıkmamasını isteyen bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışıyo benim teyzemin oğlu ve arkadaşı askerde şehit oldu bu acı günde devlet büyüklerimizden hiç biri yoktu bir ermeninyi vururlar bütün devlet adamları orada 2 tane bakanı göreve verir bu adamı kim öldürdüyse bulun diye ben buradan şunu söylemek istiyorum binlerce asker şehit oldu kimin yaptığını bildiğiniz halde eliniz kolunuz bağlı oturuyosunuz bence bu yaptığınız adelet değil onun için bu dizi bazı gerçekleri ortaya çıkaracak izleyen izlesin izlemeyen izlemesin