GÜNCEL PLUGINS Dosyaları (lütfen başka konu açmayınız)
D+ Auto
TPS AU
ABSAT AUTO
POLSAT Auto
DİGİTV AUTO
SRG Aktif ***
Rai Aktiv ***
Turner new *** ( 10949 V 27500 Hotbird, 11778 V 27500 Astra 19.2 ) TESTED OK on Hotbird with vplug 1.5.8
Kabel
Premiere 01 AUTO
Showtime
E! Europe, Jetix
vPlug 2.0.2 Yenilik / new ?
Premiere düzeltilmiş..(MECM 61)
[/LIST][/B]S2emu 1.28 Yenilik
MECM li Premiere OK.
güncel softcam için tıklayın.. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Sevgili arkkadaslar EmuNation bir turk vatandası bveb ustadın yapıgı ilk turk Plunginidir
Emunation Açık kaynak kodlu özelliği olan ilk ve tek Softcam emulator plugindir
Şuan Nagra-1, 2 Seca1, Via1, Constant CW ( BISS ) yayınlarını açabilir..
Paketin içinde çıkan pthreadVC2.dll yi kullancağınız programın kök dizinine yani program exe si yanına, diğer emunation dosyası içinde dosyaları programların plugin klsörüne çıkartın.. FOR North America klasörü içindeki ayar güney amerika için olduğundan onu dikkate almayın..
Bu şekilde Astra daki D+, 23.5 deki Kabel, Premiere, Hotbird deki SRG, MTV France gibi via1 yayınlar seca1 li rai ve bütün uydulardaki softcam da known bölümündeki yazan keyi olan BISS kanalları açılır..Tabiki Hispasat komple açılır ve keyi olursa Hotbird deki Polsat da açılır.. EmuNation 2.0.0.6
-Kuzey Amerika'daki Dish AU Düzeltilmiş
Prettier fix for same problem 2.0.0.3 addressed :) (Thanks to KillerCoder for this one.)
Proper register 16 handling. Thanks to "d" fpr this.
Added a graphic to the monitor dialog (I was jealous because vplug had one :) ).
If someone with artistic aptitude wants to create a better one just let me know :) Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Burada verilen plugins dosyasını progdvb için progdvb klasörü içindeki plugins klasörünü silin vermiş olduğum dosyayı rardan çıkartın görmüş olduğunuz plugins kalsörünü kopyalayarak progdvb klasörü içine yapıştırn progdvbyi açın açılabilen kanalları izleyin..
Pluginte açılan kanallar yukarıda belirtilmiştir pluginsin içinde s2 emu 1.28,wincs,vplug 1.9.5 ,csc,tps.fns,changer dosyaları bulunmaktadır..
AUTO YAPMALARI İÇİN beklenecek olan kanallar
D+(AUTO) Canal+2 8 sn bekleyin ok
TPS (auto) USHUAIA 4 sn bekleyin ok..
İyi seyirler..
16-02-2007, 02:13
e®tan
Paylaşım için teşekkürler:present: :present:
19-02-2007, 01:54
Özgür Erge
1. mesaj güncellenmiştir
19-02-2007, 09:01
OLDSMAN
Bende bunu buldum ancak deneme fırsatım olmadı
:49:
25-02-2007, 01:58
mühtü
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
vplug 1.5.4.1 mctAmateur acık denenmiştir şu saat de
vplug 1.5.4.1 mctAmateur acık denenmiştir vermiş oldugum zip li dosyayı ac
skystar 2 plungin içine at seyret.....
25-02-2007, 02:17
zorlu
teşekkürler kardeş
04-03-2007, 02:47
freesilver35
teşekkürler ben bu mesajı yazarken gitti galiba yine şifreler :):) ellerinize sağlık yinede heyy allam ::):)
05-03-2007, 19:32
Özgür Erge
Alıntı:
freesilver35 Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
teşekkürler ben bu mesajı yazarken gitti galiba yine şifreler :):) ellerinize sağlık yinede heyy allam ::):)