-
windows için yardım
arkadaşlar ben xp sp2 kullanıyorum.masaüstünde yeni bir klasör oluşturduğumda ve ismini değiştirmek istediğimde ''dosya adı uzantısını değiştirirseniz,dosya kullanılmayabilir'' diye bir pencere çıkıyor ve değiştirdiğimde dosya farklı bir hale geçerek açılmıyor.bu masaüstündeki varolan diğer dosyalar içinde geçerli.bunun sebebini bilen varsa yardım bekliyorum.teşekkür ederim.
-
büyük ihtimalle virüs bulaşmış olabilir arkadaşım pc ye virüs programınla güzelce bi tarama yaptır
-
ok.sonucu yazarım.teşekkürler ilgi için.
-
valla durum onu gösteriyor eğer çözemezsen sorunu format atman gerekebilir kolay gelsin
-
pc yi komple tarattım.bir tane trojan buldu ve karantinaya taşıdım.aware ilede temizledim.avast home edition kullanıyorum.acaba yeterli değilmi.problem başka neden olabilir.
-
bütün bunları yaptıktan sonra denedin mi dosya adını değiştirmeyi??
-
tabiki denedim.aynı problem devam ediyor.acaba herhangi bir proğram eksikliğindenmi kaynaklanıyor.
-
Format atmayı deneyiniz..
-
avast yererli gelmeyebilir kasper veya nod32 kullan arkadaşım.avast paronayak bir program.sorun için birde sistemi geri yükleme noktasını bir dene başka bir tarihe yükle öyle dene yani.buda olmazsa büyük ihtimalle sistem dosyalarından birine umuterinde dediği gibi bir virüs bulaşmış olabilir veya bir sistem dosyası zarar görmüştür.benden sana tavsiye en güzeli format at ve tertemiz kullan.kolay gelsin
-
sistem geri yüklemeyle ilgili bilgiyi nereden alabilirim.bu konularda çok iyi sayılmam.format atmayı falan beceriyorum ama onu en son çare olarak denemek istiyorum.:(