-
next wave acil yardım.
arkadaşlar elimde şu an next wave 8500ci var cıhaz soğukken kanallarda parçanalma yapıyor ısınınca düzeliyor besleme kondastörlerini deyiştirdim yazılım attım cıhazı rasetleyip tekrar ararttım sorun aynı devam ediyor bana yardımcı olurmusunuz şimdiden tşkr ederim.
-
-
-
tuneri en son duruma bıraktım çünkü elimde şu an yok başka yerlerden olabilme ihtimali yokmu.
-
olanak yok zaten arza tuner arzası gını gozukuyor
-
ustam tuner fabrikadada yok aradım ftanın tuneri uyarmı.
-
senin cihazın yumatu yumatunun 8000 serilerinde böyle problemler oluyor tunerden kaynaklanıyor servise veya fabrikaya gönder yaparlar okadarda büyük sorun değil aslında bazen kırılmalar yapar birz bekleyince düzelir sinyal seviyeleriylede alaksı var tuneri zayıf cihazlar birzda sinyal az olunca iyice problem oluyor
-
arkadaşım sinyal seviyeleri iyi tuner fabrikada yok diyorlar takas yapalım diyorlar bu cıhaz komşumun 2 yıl önce ben takmıştım garanti bitince sorun çıkardı delireceyim yav .
-
makul bır fıyata takas yap gıtsın bıde elektıronıkte omur boyu dıye bırsey yok dostum sen neyapasınkı kul yapımı
-
sorun giderilmiştir cıhaz hurdaya çıkarılarak yerine başka marka cıhaz verildi komşum sevindi yardımlarınız için tşkrler.