arkadaşlar bana bir mail geldi cem uzan imzalı..kim hain diye soruyor birde kendini Atatürk'le bir tutmuş bakın neler yazmış...
Kimden: CeM UZAN <CeM UZAN>:49: Gönderilme Tarihi: 13 Mart 2007 Salı 07:45:12Kime: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
onu: HAiN KiM ?
SEVGİLİ ahmeTTaşar,
BİR ZAMANLARDA BÜYÜK ÖNDER MUSTAFA KEMAL'E DE ÇOK VATAN HAİNİ DENDİ!!
-SİVAS KONGRESİNİ YAPARSA KONGRENİN BASILACAĞI SÖYLENDİ, AMA NE OLDU MUSTAFA
KEMAL KORKMADI, MUSTAFA KEMAL YILMADI, MUSTAFA KEMAL BU TOPRAKLAR İÇİN ÖLMEK VAR
DÖNMEK YOK!!! "YA İSTİKLAL YA ÖLÜM "DEDİ.
Cem Uzan-EVET,ŞİMDİ AYNISI BİZE YAPILIYOR.
-EVET,ŞİMDİ AYNI BEZDİRME PLANINI BİZİM ÜZERİMİZDE YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR!
-EVET,ŞİMDİ BİZİ VATAN HAİNİ OLARAK AÇIKLIYORLAR!
-EVET,ŞİMDİ BİZİ SİYASETTEN YOK ETMEK İSTİYORLAR, AMA GÖRDÜLER CEM UZAN
KORKMADI,GENÇ PARTİ KORKMADI, GENÇ PARTİYE OY VERENLER KORKMADI,KORKMAYACAK!!!
UĞRUNA ŞEHİTLER VERDİĞİMİZ BU CUMHURİYETİ HER TÜRLÜ TEHLİKEDEN İÇ VE DIŞ
DÜŞMANLARDAN KORUYACAĞIMA SONUNA KADAR ONUN SAVUNUCUSU OLACAĞIMA NAMUSUN VE
ŞEREFİM ÜZERİNE SÖZ VERİYORUM.
UNUTMAYIN Kİ;GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN GELECEĞİNE IŞIK TUTAMAZ.BİZ GEÇMİŞİMİZİ
BİLİYORUZ ,BİZ BU TOPLARLARIN NE DERECEDE ÖNEMLİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ,BİZ BU
TOPRAKLARIN NASIL ALINDIĞINI DA BİLİYORUZ BİZ.
ayrıca birde link vermiş reklam olmasın diye vermiyorum..Soruyorum o zaman M.Kemal Atatürk nerede mahsen açmış? Hangi dış ülkedeki bankalara parasını yatırmış? Ne kadar altını varmış?Hangi bankayla milletin parasını yok etmiş? Sen Mustafa Kemal ATATÜRK'ün yanından bile geçemessin artık halkımız cahil değil ama hala öğrenemeyenler var!!!:sunglasses2: aldın sen mesajı:angry8:
17-03-2007, 00:43
draculu45
sevgili arkadaslar aynı msn banada geldi ne iştir anlamadım herkese saygılar
cem uzan çekirge misali ama artık zıplayamıyor
17-03-2007, 02:15
mehmetali58
uzan konusunda bu tür tenkitleri görünce şaşırmıyorum dersem yalan olur. çünkü herif nerdeyse barajı geçip meclise girecekti. ona oy veren vatandaşlarımız demek ki hala bu insanın vatan için ne kadar zararlı işler yaptığının farkında değiller.
17-03-2007, 02:51
e®tan
Bu yaptığınız hiç hoş değil.Bir partiyi karaladığınızın farkındamısınız acaba?
Her ne yapmış olursa olsun bir partiyi binlerce kişinin bulunduğu bir yerde karalayamazsınız buna hakkınız yoktur.
Hem size gelen maillerin Cem Uzan'dan geldiğinin bir garantisi veya gerçeğe dayalı bir dayanağı var mı?
Peki bu durumda ben sizin siyasi bir partiyi karalamaya çalışmadığınıza nasıl inanayım?
17-03-2007, 03:11
Aziz46
bıraqın adamı ne hali warsa görsün :D
17-03-2007, 04:34
ARİF CİHAN
:nono:: bu ulkenın insanının hakkını yiyen ulkemıze yaklasık 2 katrılyon+su ankı servetı kadar zarar veren bu malum sahıs nasıl oluyorda hala halkımızı kandırmaya calısıyor benım anlamadıgım her kanalda da reklamı var Recep Tayyip kafasını kopardı akıllanmadı:45: