Arkadaşlar dikkat edin kanal 7 de bir film veya programda her 20 dk bir 10 dk reklam cıkıyor bu kadarıda olmaz deli ediyor bu kanal beni sizde farkettinizmi gece veya gunduz farketmiyor her 20 dk bir 10-15 dk reklam koyuyorlaR
Printable View
Arkadaşlar dikkat edin kanal 7 de bir film veya programda her 20 dk bir 10 dk reklam cıkıyor bu kadarıda olmaz deli ediyor bu kanal beni sizde farkettinizmi gece veya gunduz farketmiyor her 20 dk bir 10-15 dk reklam koyuyorlaR
showtv'ye ne demeli her reklamdan sonra en az 3-4 kendi proğram tanıtımı yapıyor.:badprv:
Gercektende kanal7 son zamanlarda asırı sıktı
boşverin arkadaşlar.seyretmeye değecek bi kanal değil.çünkü taraflı ve 'birilerine' sempatizan bir medya kuruluşunun yeri bence sadece çöp tenekesidir.hatta üstüne kireç falan dökün.koku yapmasın.
sana göre öyle olabilir acab hangi medya adam gibi yayın yapıyor dürüst olarak al birini vur ötekine işleri nereden bitecek oraya yalakalık yapıyor birisi kuyruğuna basınca yapmadığını bırakmıyor türkiyenin başına ne glirse bizim iki yüzlü medyamızdan geliyor
Alıntı:
Bu bence üretimde malzemeden çalmakgibi birşey, istisnasız her reklamdan sonra kendi 3-4 program tanıtımını koyuyorlar bunları bir hesaplayın bakalım kendi program tekrarları için ne kadar süre harcıyorlar, yani yayınlaması gereken gerçek yayından çalıyorlar. Bunu sadece show yapmıyor ve artık hemen hemen tüm kanallar bunu yapıyor buna RTÜK un dur demesi lazım.
Basit hesap ile max.her 1 saatte bir 10 dakika program reklamı günlük 4 saat yayın süresinden çalmak anlamına gelir,
Ben haber saatinde bu kanalları açıyorum onun dışında belgesel kanallarını seyrediyorum, sapır saçma uğruna anketler düzenlenen dizilerin bu kadar fanatik hastası olursa onlarda yersen deyip olayın cılkını çıkarırlar.
arkadaşlar herkes sevdigini izler sevmedigini izlemez yalnız burada şu kanal şöyle yapıyor demek yanlış bir zamanlar az sonra sloganı meşurdu şimdi ise farklı şeyler ortaya çıkmaya başladı burada rutik devreye girmeli bir standart getirmeli bu gidişde izlenecek kanal kalmayacak şahsen ben hiç reklam izlemem ama şunuda unutmamak gerekirki bu kanalların bazıları ancak reklam gelirleri ile kendilerini idame ediyorlar ama bu reklamlara bir standart getirilmeli.....