turksat alıyor hortbirti almıyor veya hortbirti yukluyom sanra sinyal kötü diyor 10500cı plus yeni model yzılım attım ama genede aynı saygılar
Printable View
turksat alıyor hortbirti almıyor veya hortbirti yukluyom sanra sinyal kötü diyor 10500cı plus yeni model yzılım attım ama genede aynı saygılar
Disecgte Sorun veya canak ayarlarınızda sorun olmasın
swıc ayarlarınızı kontrol edin veya swıcı kontrol edin lütfen açılmış olan topik var premier sorunlarıyla ilgili konuya oradan devam edelim
ilgilediginiz için hepinize teşekür ederim hayırlı sabahlar 10 tane makina denedim hepsinde sorun yok dayzık ayarlrından olamaz diyer 10 cihaz da sorun yok sadece piremierde sorun var acaba sorunu nedir dün saat gece 2 ye kadar ugraştım cihazı açtım konturol ettim belki koddustörlerde belki şişme yapmıştır diye bişi göremedim genede yardımcı oldugunuz için supersat aillesine saygılar bu arada sarkan yılmaz evin yandıgı için çok üzüldüm saglık olsun cana gelmesin mal önemli deyil zamanla tekrar yapılır saygılar
başka model bir dyzeg deneyiniz benim bşımada vestelde geldi başka model dyzeg kulanarak sorunu hallettim kolay gelsin
saol memedim benimde aklıma geldi kulandıgım dayzik next daha öncede nextkey bi cihaz vardı star veya hort birde roj tv almıyordu next dayzıkla deyiştirdim oldu bide gene bi deyiştireyim bakalım ne olcak saollasın ilgilendigin için saygılar