Arkadaşlar daha ambalayında hiç kullanılmamış, Korax 4x4 receiver, bütün aksesuarları tamam, döngel kablosu felan içinde acil olarak satıyorum. 250Ytl veririm.. Takasta yapılır, saygılar..
Printable View
Arkadaşlar daha ambalayında hiç kullanılmamış, Korax 4x4 receiver, bütün aksesuarları tamam, döngel kablosu felan içinde acil olarak satıyorum. 250Ytl veririm.. Takasta yapılır, saygılar..
makina çok güzeldir bu modeli almak isteyenler kaçırmasın derim fiyatıda uygundur:45:
Fiyat günceldir..
Arkadaşlar fiyat hala geçerlidir...
Arkadaşlar cihaz hala durmaktadır ve fiyat aynıdır, bilginize..
öyle diyorsunuzda cihaza ilkbaşta verilen destek şuan ne durumda birazda onu anlatında almak isteyenlerin kafasında bir fikir belirsin
Arkadaşım cihaza destek çok iyi korax firması çok iyi ilgilenyor 2.yıl garantisi var ve arıza anında bierebir değiştirme garantisi veriyor. Senin bildiğin bir şey varsa açık konuş, tabiki benim söylememle olm uyor bunlar size en iyi bilgiyi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresinde online olarak veya 03522220310 nolu telefondanda yılmaz beyden gerekli bilgileri alabilirsiniz, saygılar..Ayrıca garanti veren starbox ves. firmaları gördük korax bunlardan öncede vardı şimdide var ama korax hala izleyebiliyorsun diğer cihazlara yazılım bile çıkmıyor..Alıntı:
Fiyat hala günceldir, bilginize..