:computer: ARKADAŞ LAR ŞUAN ELİM DE -YU MA TU -8600 CI VAR ÇALIRKEN AÇILIP KAPANIYOR VE DİSPİLEYDE ŞU YAZI ÇIKIYOR{5cdE} NEOL DUGUNU AN LAMADIM VE YENİ YAZILIM DA ATTIM OLMADI LÜT FEN YARDIM EDİN :( :((
Printable View
:computer: ARKADAŞ LAR ŞUAN ELİM DE -YU MA TU -8600 CI VAR ÇALIRKEN AÇILIP KAPANIYOR VE DİSPİLEYDE ŞU YAZI ÇIKIYOR{5cdE} NEOL DUGUNU AN LAMADIM VE YENİ YAZILIM DA ATTIM OLMADI LÜT FEN YARDIM EDİN :( :((
:gift: arkadaşım yazılımda bir hata olduğundan açılıp kapanma yapar ona uygun olan yazılımı bulup atabilirsin ozman açılıp kapanma yapmaz iyi seyirler.aşağıdaki verecem yazılımı yükle
ilginize teşekkür ederim utacım ama yine aynı size şöle anlatayım ekran da görütü gidip geliyo vediginiz puroramı da kulan dım olmadı yinede çok teşekkür ederim saolun
kardeş senın arıza yazılımla alkalı deyıl galiba sen onu ii bir elktronikçiye göstert fazla elekrik yemiş
cihazın flaşı çökmek üzere arkadaşım bu cihazların genel arızasıdır bu teknik servise başvur flaş yeniden yazılması gerekiyor..Alıntı:
kartal3807 Nickli Üyeden Alıntı
Evet arkadaşım cihazda sorun var tamiriciliği iyi olan bir tamirciye ver tamir etsin besleme ile ilgili bir olay kolay gelsin saygılarımla aliharbiye
saol
ilginize teşekkür ederim utacım