Arkadaşlar 9400cı daki takılma sorunun sebebi ne olabilir acaba özelikle tps kanalarında kanal geçişinde zorlanmaya başladı makina ve sık sık donma oluyor yayın yok yazısı çıkıyor sebebi yazılımdan mı kaynaklanıyor acaba:49: :49: :49: :49: :49:
Printable View
Arkadaşlar 9400cı daki takılma sorunun sebebi ne olabilir acaba özelikle tps kanalarında kanal geçişinde zorlanmaya başladı makina ve sık sık donma oluyor yayın yok yazısı çıkıyor sebebi yazılımdan mı kaynaklanıyor acaba:49: :49: :49: :49: :49:
Yazılımda sorun yok...bizde yükleyip deniyoruz devamlı böyle bir sorun yok bizde...ama Antalya ve civarından bu tür bir sorun olduğu çokca dile getiriliyor...bunun neden kaynaklandığını çözmeye çalışıyor arkadaşlarımız...sevgilerimle...
hocam bu cihazı izmirde kullanıyorum burda da var böyle bişey yazılımda olmayabilirde bişey diyemem ama tps lerde cihazda çok ağırlasma oluyorkanal geçiş hızı çok düşüyor baska kanalara geçince hiçbir sorun yok
Valla böyle bir sorun dile gelince yazılımı yükleyip gm 4150 j fta ya denedim günlerce böyle bir sorun olmadı bende...bölgesel bazlı olabilir...
tamam kullanıyoruz da neden böyle sebebbi yokmu hafızasımı düşük acaba bizim çanaklardamı bişey var mod arkadas bizim yapcamız bişey yok zaten öyle kullanıyoruz canakta varsa ona baktırtıcaz o yüzden sordum
arkadaşlar ben yükleme yapamıyorum e 3 hatası veriyo