üstadlar 80800 cihaza yazılım attım söylenenleri 1e1 uyguladım fakat tps ler açmıyor sorun sadece bendemi yoksa genelde problem varmı????:angry8: :angry8:
Printable View
üstadlar 80800 cihaza yazılım attım söylenenleri 1e1 uyguladım fakat tps ler açmıyor sorun sadece bendemi yoksa genelde problem varmı????:angry8: :angry8:
fransa 5 uzerınde bekledınızmı pekı dostum acması lazım
üstadım beklettim hatta resetleyip tekrar yazılım attım ama sonuç olumsuz açmıyor.!!!
Selamlar !
Arkadaşım yazılım attıktan sonra,Hotbird de Fransa 5 Kanalını aç. Daha sonra kumandanın üzerindeki F4 tuşuna bas. Download diye bir pencere açılacak Evet - Hayır bölümünden Evet' e tıkla eğer yazılım keyleri güncelerse Completet diye bir uyarı gelir ve Fransa 5 kanalı açılır ve diğer TPS' lerdeaçılır.Yüklenmez ise Fail diye bir mesaj alırsın.
Saygılar.
ben hepsini yaptım resetledim bile ama fail diyor.yardım edermisiniz
dün bu donma sorunu için 2.4.2007 yazılımı yükledigimden beri download fail diyor kaç kere yaptıysam olmadı.set to default yaptım,orjinal yazılı yükledim,tekrar 26.03.2007 yükledim,m6,frace 5,france4 kanallarında denedim,,fabrika ayarlarına döndüm ama boş hep fail diyor.ne olur bana bir yardım edin.
teşekkürler
slm :16.04.2007 tarihi itibariyle 80800ci uydudan güncelemek mümkünmü bir hafta önce kanallar acılıyordu şimdi fail diyor.ne yapmamlazım yardımlarınız için teşekkürler.