Arkadaşlar 11400 bi kaç soru?
arkadaşlar çok özür dilerim yanlış yere açtıysam bu işi bugün halletmem lâzım ve emu sky dolu dolu şeyler var hiçbirşey anlamıyorum.babam bu akşama kadar bunu halletmem gerektiğini söyledi.uyducudan site adresi istemiş oda bu forumu yazmış babama herneyse girdik indirdik attık bişeyler açılmadı kanallar.aciko menülü yazılımı attım denilenleri yaptım menü rengi mavi güzel oldu ama kanalların çoğu hâla şifreli.hani goldmaster 11400 götürürsün adama 10 15 ytlye açar ya.işte o atılan yazılım bu forumdan indiriliyomuş.ama hangisini indirceğimi bilemiyorum.lütfen yardım edin sabahtan beri uğraşıyom gözlerim acıdı daha yapamadım.O uyducuda sadece bu forumun adını söylemiş insan nerden atılcağınıda söyler ama para kaybetcek o yüzden herhal.neyse yardımlarınızı bekliyorum.*** emu sky doluşeyvar bişey anlamıyorum ama yazılıım atmasını biliyorm.hangi dosyayı indirmem gerektiğini söylerseniz sevinirim.o uyducularınki gibi açsın yeter onlarda burdan indiriyomuş zaten.yardımlarınızı bekliyorum...:frown: :new_icon9: :yo: