Arkadaşlar xshare yazılımları çok güzeldi çönülebilir kanallarda öle son durum nedir bilgi alabilirmiyiz yetkili arkadaşlardan xshare ile ilgili güzel haberlerinizi bekliyoruz.. saygılar!
Printable View
Arkadaşlar xshare yazılımları çok güzeldi çönülebilir kanallarda öle son durum nedir bilgi alabilirmiyiz yetkili arkadaşlardan xshare ile ilgili güzel haberlerinizi bekliyoruz.. saygılar!
Şenol usta senin demi bilgin yok bu konuda..?
Hyd 11000 serisinde sharing devam etmektedir hiç bir sorunda olmamaktadır acılan kanallar suanda bellii
Hyd 300 için de sharing olucak mı peki yakın zamanlarda yada bunun için bi çalışmanız varmı saygılar..
HYD 300 modeli için ne söz verildi nede yapılacak dendi suanda sadece HYD 11000 serisi için dangıl kullanılmaktadır
şenolusta arkadaşın sorduğu herhalde Xcruıser cihazlarının paylaşımını soruyor
İdo Xcruıser Receiver sharing yapmıştır sorun olmuştur suanda yapıp yapmadııgını bilmiyorum ve Xcruıser bu model receiver şimdi piasaya sürmüş oldugu için bazı yenilikler yapmak zorunda bizim kurmuş oldugumuz sharing PC den bagımsız olarak calışmakta HYD 110S,100,300,1000cxcı modelleri için su anda sharing yok tabiki ilerde ne olacagı belli degil
senolusta;]Hyd 11000 serisinde sharing devam etmektedir hiç bir sorunda olmamaktadır acılan kanallar suanda bellii
senolusta usta 3gün önce seni aradıgımda sharing çalışmıyor dedigimde hundaiden ayrıldım benim artık ilgim yok dedin şimdi kanallar çalışıyor diyorsun
evet arkadaslar 13-06-08 tarihinde işten ayrılmış bulunmaktayım ne yapmamı beklersiniz