PFDK, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a 1, Asbaşkan Ali Koç'a 2 yıl hak mahrumiyeti cezası verdi. Teknik Direktör Zico, Aurelio ve takıma verilen cezalar ise şöyle:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu, Fenerbahçe-Beşiktaş maçıyla ilgili cezaları açıkladı. PFDK, Fenerbahçe Kulübü'ne 1 maç seyircisiz oynama cezası verirken, Fenerbahçeli Mehmet Aurelio'ya da 2 maç ceza geldi.
PFDK, Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Aurelio'ya Beşiktaşlı Ricardinho'ya yumruk attığı gerekçesiyle 2 maç ve Fenerbahçe Kulübü'ne de saha olayları ve küfür nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.
Kurul ayrıca Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a 1 yıl + 20 bin YTL, Asbaşkan Ali Koç'a 2 yıl + 30 bin YTL, Asbaşkan Murat Özaydınlı'ya 6 ay + 10 bin YTL, Asbaşkan Mahmut Uslu'ya 1 ay ceza verdi.
Ayrıca Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico da derbi maç sonrası basın toplantısında sarf ettiği sözler nedeniyle 1 maç hak mahrumiyeti cezasına çarptırıldı. Fenerbahçe Trabzonspor maçını seyircisiz oynayacak.
01-05-2007, 20:37
bulletfromhell
müstehaktır......yeteneksiz hakemlerin yaptığı hatalar kendi lehineyken hiç ses yok,herşey güllük gülistanlık,hatalar aleyhine dönünce bas küfürü...yok öyle yağma......
01-05-2007, 21:03
cencelik
doğrudur haklısınız zamanında kime yapıldıysa ona müstahakmış demekki.bay ulusoy yani türkiye ulusoy kupasını ve ulusoy süper ligi şampiyonluk kupasını istediğine veriyor benim anladığım bu.ulusoy ve butip zihniyetlerle türk futbolu bırakın adım atmayı bir santim bile ilerleyemez.çekin artık o kirli ellerinizi futbolumuzdan yeter artık tek zevkimiz olan futbolumuzu'da kirletmeyi başardınız helal olsun size
01-05-2007, 21:06
eraybal
az bile olmuş ama neyse...avrupada olsa düşünemiyorum neler olurdu...
01-05-2007, 21:08
wetin
bence türkiyede fotbol falan kalmadı fotboldan başka herşey oynanıyor bu iş çığırından çıktı verilen karar lar doğrudur fenerbahce bastığı dalı kesiyor onunla kalsa iyi yayıncı kuruluşun kablosunuda kesiyor
01-05-2007, 21:29
siestagunay
yine bir hata yine bir yalnış..
01-05-2007, 21:29
Hakan Gül
Avrupa'da olsa neler olurdu ama önceki olaylarada bi bakın derim..Onlar Avrupa'da olsa neler olurdu acaba...Örneğin şu haluk bey yutdışında yapabilirmiydi bu yaptıklarını..Hakemler yabancı takımlara yapabilirmiydi aynı hareketleri ??
01-05-2007, 21:30
Ugurr
arkadaşlar, her şeyin bir kuralı vardır. Bu ülkede de futbolun kuralları ve kurulları vardır. nasıl bu ülkedeki her takım Federsyanun kurallarına uyuyorsa Fenerbahçe de U YA CAK !!! Kendini dev aynasında gördükçe bu takımdan da yöneticilerinden de nefret ediyorum, huzuru bozup duruyorlar. Bu cezalar da çok az ama lig bitiyor diye az verdiler cezayı sanırım, müstehaktır..
01-05-2007, 22:23
rino 93
yunetim herkese dusman.iyiyede kutuyede dusman.basta a.y olarak
cekip gitseler o zaman f.b. de kurtulur
turk futboluda.bu cezalar az bile
01-05-2007, 23:00
eraybal
işler kötü gidince haluk ulusoy suçlu bu işler hep böyle zaten..100. yıl diye şampıyon olmak zorunlu mu anlamıyorum.