Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması giyen Serkan Balcı, Trabzonspor ile kesin olarak anlaştığını açıkladı. Ziya Doğan için Trabzon'a gittiğini belirten Serkan, "Zico'ya güvenemedim, beni yanlış yerde oynattı" dedi.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Serkan Balcı, Trabzonspor ile kesin olarak anlaşmaya vardığını açıkladı. Nazilli'de özel bir firmanın açılışına katılan Serkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile olan transfer görüşmelerinin olumlu sonuçlandığını söyledi.
14 ya da 15 Haziran'da bordo-mavili kulüple imza atmaya gideceğini ifade eden Serkan Balcı, ''Bu transferde en büyük etken Ziya Doğan oldu. Fenerbahçe'de Zico'ya güvenemedim. Turkcell Süper Lig'in ilk yarısında kötü bir performans sergilediğimi biliyorum. Ama ben artık oynamak istiyorum. Fenerbahçe'de Zico beni ıslarla sağ kanatta oynattı. Ben orta saha oyuncusuyum. Ziya Doğan'dan da bu mevkide oynama sözü aldım. Trabzonspor hedefi olan bir takım. Önümüzdeki yıl şampiyonluk neden olmasın'' diye konuştu.
Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye transferini de değerlendiren Serkan, ''Ben birçok yıldız futbolcuyla oynadım. Fenerbahçe zaten her sene bir yıldız futbolcuyu kadrosuna dahil ediyor. Bu sene Roberto Carlos ile karşılıklı oynayacağım. Fenerbahçe'ye hayırlı olsun'' dedi.