ben erkek'lerin küpe takması caizmi diye sorcaktım , bu konuda cok baskı altındayım , lütfen bilen kişiler cvp yazarsa sevinirim :( :(
Printable View
ben erkek'lerin küpe takması caizmi diye sorcaktım , bu konuda cok baskı altındayım , lütfen bilen kişiler cvp yazarsa sevinirim :( :(
bosuna dını bölum acmısınız daha cvp yoq : )
yahu caiz olsa ne olacak.bir atasözümüz şöyle der:karılar gibi küpe takacağına baban gibi bıyık bırak. iskoçyalılarda erkekler etek giyer.bizdemi giyeceğiz.ben şahsen kulağını göbeğini ve yüzünü deldirip küpe ve piercing takanları yadırgıyorum.
ayrıca bildiğim birşeyi de yazayım:vücuduna döğme yaptıranlara ve kadın elbisesi giyenlere lanet olsun.(hadisi şerif)
o hadisi serif i biliyorum ama benım konu dövme degil , bide dun star da nıhat hatıpoglu 'nun prg ında alt yazı gecıyodu bı celıskıde kaldım , prg mıda izleyemedım ondan yaa :) sorry :)
Kulaklarına küpe takmak İslam adetinde yoktur.Küpe daha çok kadınların zinetidir:Kimliğini kazanmış erkekler küpe takmayı olumlu karşılamazlar.Kimlik zafiyetine işaret kabul ederler.Bilindiği üzere İslamda her cins kendi cisine benzemelidir.Kadın kadın olarak giyinip görünmeli,erkekte erkek kılık kıyafetiyle görünmeli kadına benzememelidir.Efendimizin bedduası vardır erkeklerden kadına,kadınlardan da erkeklere benzeyenler için.
heralde sorunun cevabı olmuştur arkadaşım.
saygılar...
hade yaa , ok ilgilendıgıniz için saol ; ama bıde yavuz sultan selim ' inde taktıgı sölenıyo hem o dını ne cok duskun bır ınsan mıs , savasa gıderken çölde hz.muhammedin ona yol gösterdigide söleniyoo ,, o zmn yıne celıskı kalıyo aklımda :) :)
Çok uzun zamandır tartışılan bir konu fakat kör cahile ne kadar laf anlatırsan anlat kendi dediğinden vazgeçmeyecektir.O yüzden yorulmaya değmez.