Dünya insanının baş düşmanı sigaraya Japonlar da taktı. Bizim sigara paketlerine üzerine yazılan yazıların benzerini japonlar daha abarttı ve tobaccolarla caydırıcı ilanlar verdi. Japonlar bu ilanlarında sigarayı bıraktırma konusunda dolaylı dolaysız bir çok özlü süzcük kullandı. İnsanları sigara illetinden kurtarmayı kafasına koyan japonlar bu işi bitirmeye kararlı...
işte ilginç reklamlar
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Sigara dumanı insan vücudundan daha geniş bir yer kaplar. Denizde midye arıyordum ama sigara izmaritinden başka bir şey göremedim.Suya atılmış 1 sigara izmariti, suda 100 çöp olur. Sigaradan kaçındım ama o benden kaçınmadı
Kalabalık arasında sigara içmem ama kaç insan kalabalıktır ki? Biri bana el sallıyordu meğer sigara dumanımı uzaklaştırıyormuş.Elde tutulmuş yanan bir sigaranın yüksekliği, bir çocuğun boyuyla aynı seviyededir. Kalabalığın önünden sigarayla koşuyordu
Birisine çarparsam özür dilerim ama sigara dumanım sana çarparsa bir şey demem. Sakin bir kovboy sigarasını sokağa atar ama bu sadece eski filmlerde kalmıştır. Benim için yönünü değiştiren biri belki de elimdeki sigaradan dolayı değiştirmiştir...
İnsanların arasında elimde 700 derecelik bir ateşle geziyorum. Bazı insanlar sigara içilmeyen bölgenin sadece 1 adım yanında sigara içer. Kışın karlarda eriyen sigara izmariti baharda yeniden açar. Çocuğunun yaptığı kardan adamda sigaranı söndürmek..
Sadece kar malzemenle baş aşağı karlara gömülmen gibi bir şey!Kalabalıkta sigara içme. Elbiseler pahalı.Dumanlar kül tablasından yükselir ama eğer evim kül tablası olsaydı bu kadar rahat olamazdım.Kıvılcımlar bana doğru geliyor
Kül tablasını taşımak telefonu taşımak kadar kolaydır. Neden kullanmayayım ki? Kül tablası çok kullanışlı ve her zaman sigaramı nereye atsam da kurtulsam diye düşünürüm. Sigara izmaritini camdan atarsan, kaçan bir suçlu gibi gözükürsün...
Köpeğimi gezdirirken, sigara izmaritleri her zaman görünebilirdir. Bir kızı bekleyen adam sigaraları etrafına atar ama bu eski tv oyunlarında kalmıştır. Sigara yakarım ama dumanın tekrar içeri girer. İzmaritleri herkes seni izlerken sokağa dök...