Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Cumhurbaşkanlığı Denetleme Kurulu'nun raporuna göre K. Irak'a 4 cente elektrik satılıyor.
Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, "Türkiye, sanayicisine 9 sente sattığı elektriği, Barzani'ye 4 sente satıyor" dedi.
Enerji konuları ile ilgili yazılı bir açıklama yapan ATO Başkanı, Türkiye'nin hızla enerji darboğazına doğru yol aldığını savunarak, "Türkiye, enerji konusunda 5 yıldır yan gelip yatıyor. 2009'da karanlığa gidiyoruz, ampuller sönecek" dedi.
Türkiye'nin yıllık kullanılabilir 112 milyar metreküplük suyunun 72 milyar metreküpünün boşa aktığını vurgulayan Aygün, "Su akıyor, biz bakıyoruz. Suyun akışını seyretmeye devam edersek, yurtdışına tonlarca domates, patates satıp varili 60 dolardan petrol almaya devam ederiz. Türkiye sudan yılda 129 milyar kwh enerji üretebilecek durumda. Ancak 45 milyar kwh üretebiliyor" dedi.
Aygün, Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu'nun raporuna göre, Kartet firmasının Kuzey Irak'a elektrik sattığını belirten Aygün, "Türkiye'de sanayiciye elektrik 9 sente, satılıyor. Kartet Barzani'ye 4 sente satıyor" diye konuştu.
yazıklar olsun..elin teroristine ucuza ver elektiriği..sana teorist mı yolluyor bu ülke kes suyunu elektriğini bak o zaman neler oluyor..umarım bu seçimlerde dış politika ile ilgili iyi bir gelişme olurda böyle saçmalıklardan kurtuluruz..
16-07-2007, 21:24
modern
Sadece elektrik değil onlar bizim burada üretilen 40 milyarlık otomobile de 7 - 8 milyar a biniyorlar allah yardımcımız olsun.
17-07-2007, 09:20
muratbaybo
ınsanı turk oldugu ıcın dunyaya karsı utandırıyorlar
17-07-2007, 10:27
ateşelektronik
Ya devlet tahvili olayına ne demeli...eğerki türk vatandaşı iseniz kazancınızın belli bi kısmını vergi olarak devlet baba kesiyor,yok tc vatandaşı değil iseniz ozaman kazancınızdan vergi kesintisi olmuyor(%18 galiba) tamamı cebe...bumu adalet ve kalkınma...ben şuna inanıyorum bu ülkede yaşayan biri olarak.1 politikaya giren hiç kimse viatan millet aşkına bu işe soyunmuyor,arkasından gelecek olan ihtişam şan,şöhret,par, güç için bu işe giriyor.2 kim ne derse desin abd (şerrefsizi) izin vermeden helaya bile gidemeyiz göbek bağımız onlarda bağlı eğer abd bugün izin verse apo asılırdı...artık yeter BİŞEY YAPMALI.vTANDAŞ OLARAK GELEN VURDU GİDEN VURDU BİZE ZARARI DOKUNAN HERKESİN (KİM OLURSA OLSUN)ALLAH BELASINI VERSİN
17-07-2007, 11:03
draculu45
Alıntı:
ateşelektronik Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
......................
sevgili arkadaşım dersine iyi calışmışsın saygılar
17-07-2007, 11:38
dore53
Beyler kendinizi böyle boş yere üzmeyiniz. Ayın 22 sinde söz hakkı bizlerin 4 yılda bir de olsa hakkımızı kullanalım. Vatana millete en faydalı olacak birilerini bulalım . Haklısınız kim gelirse torbasını dolduruyor. Meclis kürsüsünün dokunulmazlığı kalsın.Dışarıda Vekillerin hiç bir özellikleri olmasın.Trafik Polisime tokat atamasın.Hastane baş hekimine hakaret edemesin.kısacası makamının hakkını verecekleri secelim. herkesi saygı ile selamlarım.
17-07-2007, 12:32
dore53
Sayın Sinan Aygün ün Politika yapmaktan vazgeçmesine çok üzüldüm. hiç olmassa bağımsız olarak secimlere girseydi bazi şeylerin rayında yürümesinde katkısı olacağını inanıyorum. 1) seçim kanunu değişmeli 2) dokunulmazlık kalkmalı 3) Davalarda zaman aşımı kalkmalı 3) idam cezası gelmeli 4) şaibeli işlere bulaşan kim olursa olsun istifa ettirilsin. 5) Vekillerin haksız olarak aldıkları maaşlar geri istensin ( faizi ile) 6) Vekillerin meclise gelmedikleri gün maaşından kesilsin. 7) Vekiller meclis salonunda cep telefonlarını kapatsınlar. konuşmacılara biraz saygılı olsunlar. 8) Savcılarımız rahat bırakılsın Hakimlerimiz korkusuzca kararlar verebilsin davalar bu kadar uzamasın işte b ütün bunları yapabilecek bir parti varsa 127 reyimiz onlara helal olsun
17-07-2007, 13:55
olcy
Bu yaptıkalrı yeni bir şey değil ki..Bunun gibi olaylar sürekli yaşanıyor misal mazot olayında ki gibi..Ben kalkıpta millete 1 ytl den verin demiyorum ama gidipte armatürlerede 1 ytl den mazot verilmez yani cüş..
17-07-2007, 14:13
KAON-TR™
Valla bir haberi nasıl olupta hemen siyasete dönüştürüyorsunuz helal olsun:)
önümüzde sayılı gün kaldı millet kime ceza veya ödül verecekse verecek forumu bu tür gerginlik yaratacak mesajlardan uzak tutalım