ANKETİMİZ KAPANMIŞTIR. OY GRAFİKLERİ BU MESAJIN USTUNDEDİR ANKETE KATILAN TUM ARKADAŞLARA TEŞEKKUR EDERİZ
Printable View
ANKETİMİZ KAPANMIŞTIR. OY GRAFİKLERİ BU MESAJIN USTUNDEDİR ANKETE KATILAN TUM ARKADAŞLARA TEŞEKKUR EDERİZ
fener tabiki en iyi transferi
En iyi transfer lig başlayınca belli olacak gibi:) iyi oyuncular geldi ama bakalım takıma uyum sorunu yine yaşanıp verilen milyonlarca dolarlar boşa gidecekmi yoksa yerlerini doldurabileceklermi.Fener iyi transfer yaptı Beşiktaşta Galatasaray ise bütcesine göre iyi transfer yaptı:)
Konu takım oyunu olunca bekleyip görmek lazım:)
Bence gs yaptı lincolın hele en ıyı transfer ınsan bazen genç futbolcu alası gelıyor.:)
sevgıler.
Bana göre flaş trasnfer carlos oldu İnanın lincolu fazla ben duymadım sahsımca
Fenerbahçe yaptı ama tabii bakıp göreceğiz hepsi iyi olsun zevkli maçlar izleyelim bence saygılar...
fenerbahçenin iyi transfer yaptığına hiç inanmıyorum bence en kötü transfer yaptı neden derseniz aziz yıldırım bir amaç için aldı bu futbolcuyu oda pek ala biliyor carlos bu saatten sonra bu yaşda faydası dokunmayacak bu yaşdaki futbolcuya verilen paraya türkfutbolumuzun artık bu lüxs komplexlerinden kurtulması gerekir yazık bu paralara
herkez bıseyler yaptı sezon baslayınca gorecez bakalım neler olacak herkez ıcın hayırlısı olsun
En iyi transferi tartışmasız Fenerbahçe yaptı.Carlos için bazı çevreler yaşlı desede şu an dünya futbolunda söz sahibi olan isimler ( Nedved-35, Maldini-39, Cafu-37) bu yaşlarda tecrübeli sayılıyor.Onun için Roberto Carlos gibi bir dünya yıldızının gelmesi çok büyük bir olay olduğu gibi bundan sonraki transferler içinde yol açacaktır.
Beşiktaş yöneticileri çıkıyor söyledikleri laf bu
- Carlos değerinde trasfer yapacağız
Bu cümle herşeyi açıklıyor.
Diğer transferlere bakacak olursak Fenerbahçe birçok genç transferde yaptı.
Bunlardan birisi İlhan Parlak'tır.Fenerbahçe'ye 15. saniyede attığı golle rekor kırarak çok büyük takımların ilgisini çekmiş ve daha sonra Milli Takımda çeşitli turnuvalarda gol kralı olmuştur.
Diğer transferler Colin Kazım, Gökçek Wederson, Ali Bilgin, Gökhan Gönül geleceği parlak oyunculardır.
Fenerbahçe birkaç sezon öncede böyle bir atak yapıp birçok genç toplamıştı ve onlardan biride Tuncay'dı...
en iyi transferi fener yapti ama uyum sorunu yasarlarmi bilemem