şampiyonlar ligigrup maçları ve yeni aboneler için sinema salonları 3 A:common001:Y BEDAVA
Printable View
şampiyonlar ligigrup maçları ve yeni aboneler için sinema salonları 3 A:common001:Y BEDAVA
Selam şampiyonlar ligi grup macları startv de degilmi o on eleme olmasın veya hazırlık karsılasmalarını şampiyonlarligi grup macı diyemi yedirecekler ama kusura bakmasınlar yemezlerAlıntı:
Sinema salonundan kastettigin ney anlamadım moviesmart1-2 hangisi hiç film koymasalar daha iyi
Loca1-2 kanalalrıda daha yayına baslamadı baslayacak gibide durmuyor
AYRICA BİR KAYNAK GOSTERİRSEN SEVİNİRİZ
Anlat anlat heyacanlı oluyor
zannedersem arkadaş d smart bayisi bsaksanıza agzı kullaklarında bi kaynak verde bizde açalım agzımızı d smartın bi halt yiyecegi yok bu piyasada sadece ortalıgı bulandırıyo cihaz satmak için arkadaşım geçen gün almış o kadar alma dedim pişman olcan dedim dinlemedi almış cihaz beş para etmez maçlar dolayısıyla almış o da kanmış anlayacagınız:smiles22:
şampiyonlar ligi star da sanırım
d smart kendini kazıklat
arkadaşlar 2009 kadar star tv şifresis yayın yapmak zorunda çünkü anlaşması var ayrıca uefa kupasınıda shov tv yle ortak veriyor kanal d yani sizin anlayacağınız gibi 2009 kadar sorun yok derim ben sizce
Star avrupa yayınında maçlar yok.Yani diger şifreli yabancı kanallar yayınlıyor diye.Star şifrelenebilir bunuda dogan grubu yapar arkadaşım.TV 8 Nasıl maçlarda şifreleniyorsa tv8 şifreliydi ama normal anten ve digiturkte acıktı buda böyle olabilir..