-
merkezi anten kurulumu
arkadaslar herkese mrb.sizlerin yardımınıza ihtiyacım var .126 daire için normal belediye anten kurulumu yapacam bunun için hangi ekip manları kullan mam gerekir bunları yazabilirmisiniz ve baglantıyı bir resim yada semas ile gosterebilirmisiniz ve her dairenin kabloları catıya tek tek cıkıyot-r yani catıda 126 adet kablo var .baglantı seması ve kullanılması gereken ekipmanların adını yuazarsanız sevinirim herkesin yardımlarını bekliyorum şimdiden herkese tesekkurler .aslında diyorum her 6 yada 8 daire için birer splitter koyayım diyorum ama.y,ine de herkessin fikirlerini bekliyorum ozellikle resimli anlatım olursa sevinirim şimdiden herkese
-
bak simdi kardes belediye anteni icin ilk önce coklu santral lazım ve dagıtıcı ve burda 126 daireden söz ediyorsun bunun cizimini yapıp burdan görebilirsin
-
sen en iyi işi bilen birisine yaptır ondan sonra arızasın abakarsın tercih senin
-
snelerdir döşüyorum en son 32 daire lik iki aapartman yapmıştımda bunu çizmek uzun sürer ama ne kullanıcağını yazabilirim istersen bağlantıları felanda anlatırım takılırsanda yardım ederim ve yazdığında saçma bi nokta var 126 daireden 126 kablo gelmez 3 katı fazla olması lazım her dairede 1 odamı var?? saçma bence daire girişlerinde splitter yada ek vardır sormak istediğin şeyleri sor istersende kullanman gereken şeleri yazim oke ii çalışmalar..
-
ben de en son tokinin binaları yaptım ama oda 64 dairelik seninde bahsetmiş oldugun da budur her halde bunların misla 9*32 *4 aha sana 128 daire birbirlerine gecişleri hızlı ef kulanır her birinin arasına ayıryetende 20 db hat anfisi kulanırsan sorun olmaz ama dikkat kulandıgın malzemeye dikkat ek ucuza kacma derim reimde koyardıma ama nasıl konur okadara anlamam kusura bakma ..