Printable View
Nokia E65 için otomatik tuşkilidi proğramı varmı
o zaten kendi cihazın içinde yokmu;?
Şu programı bir dene usta Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Alıntı: CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. o zaten kendi cihazın içinde yokmu;? yok yav okadar para veriyoz bazı özellikleri olmuyor adamı hasta ediyor
Alıntı: Hakan Gül Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Şu programı bir dene usta Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sistem desteklemiyor diyor
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. i kullanabilirsin
Alıntı: hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. i kullanabilirsin kardeş bundada desteklemiyor diyor
Alıntı: muzo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. kardeş bundada desteklemiyor diyor Kardeş biraz araştırma yaptım senin telefon bizim programları desteklemiyor henüz çözemedim bu telefonu :49:
Alıntı: Hakan Gül Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Kardeş biraz araştırma yaptım senin telefon bizim programları desteklemiyor henüz çözemedim bu telefonu :49: valla hakan kardeş desene nerede bir cins telefon var onumu almışız
Alıntı: muzo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. valla hakan kardeş desene nerede bir cins telefon var onumu almışız Sanırım senin telefonu genelde iş adamları kullanıyor e-mail göndermek için.Sana 6630 gibi bir telefon lazım her bulduğun programı yükleyebilirsin :)