arkadaşlar bir siteden aldığım bu haberi sizinle paylaşmak istedim daha önce forum kanallarında bu konuyu görmemiştim sizinle paylaşmak istedim
[IMG] Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. [/IMG]
Printable View
İçmeyin içertmeyin ben öyle yapıyorum..!!
bende içmem herkes kendinde sorumludur sonuçda kendi malımızı tüketmiyoruz nedense başkaları getirdiği malları kulanmakda üstümüze yoktur
EVET ARKADASLAR HERKES USTUNE DUSEN VAZIFESINI YAPSIN VE KIMSE KULLAN MASIN KULANILMASINA IZIN VERMESIN tebrık edıyorum arkadasım guzel bı konu hassas bı durum
gülünç olduğu kadar enterasan bir durumda.adamların işi gücü yok coca colayı kötülemek için coca cola yazısını evirmişler çevirmişler kötü anlam çıkarmışlar.bir başkasıda cola turkayı evirip çevirip rumlar yok ermeniler yok gibi birşey yapsa acaba onların tepkisi nasıl olurdu düşünemiyorum.bence bu şeyler artık aşılmalı.çook eskiden kalmış.kristal colanın değer kaybettiği anlarda coca colayı kötülemek için yapılan şeydir bunlar.yok içinde fare ezmesi var :D yok müslümanlara küfür yazısı var. inanmayın böyle şeylere. protesto konusuna gelince hiç kimsenin bunu protesto edelim demeye hakkı yoktur bence. nede olsa piyasada türk malı kolalar yokken bolca yabancı colalardan içtik. her zamanda içmeye devam ediyoruz. biz içmesek bile bir başkası içiyor.buna engel olunamaz.hem şöyle düşünün coca cola bir orjinal ürün. dünyada çok az kişinin bildiği patentli 7 ham maddesi var.bunu kimse bilmiyor.kristal yada cola turka aynı tadı verebiliyormu coca cola ile.2 markada taklit.taklit bir ürünü almak bence daha mantıksız bir olay.düşünün mercedesin taklidini bizim yaptığımızı ve çoğumuzun onu aldığını.hiç bir işe yaramaz bence.ha ben sakın cola turka almayın demiyorum ama paranızın karşılığını daha kaliteli ve orjinal bir ürüne vermek daha mantıklı.ve bu yazıyı yazarkende ne cola turka ne coca cola nede kristal fanıyım.sadece bu gerçeği anlatmaya çalışıyorum.
sonuç olarak arkadaşlar bence bu milliyetçilik işlerine hiç mi hiç gerek yok.osmanlı devrinden beri bir yurt dışına bağımlıyız.bütün ülkelerden tekel şekilde mal alıp tüketiyoruz kim ne derse desin.eskiden oluşmuş bu olayı şu an kimse kaldıramaz.çünkü hiç bir şey üretmedik üretmiyoruz herşeye hazıra konuyoruz.yani bu protesto olayları fln hiç bir zaman hiç bir iş yaramayacaktır...
[B]bu içeceğe verilen paralar savaşa gidiyor nice insanlara mermi olarak dönüyor biz eresmen vurdukları insanların kanını içiriyorlar.pepsi,fruko.... hepsi aynı hepsi bu işin içinde
danino- danette-coco cola-bunları kullanmayın yimeyin içmeyin bunlarla müslümanlar vuruluyor öldürülüyor.lütfenn yaşasın cola turka
Bende bu görüşe şu şekilde bir pencere açmak istiyorum.
Cola hiç içmeyelim. Sağlık açısından uygun olmadığı defalarca yazılıdı.
daha doğal olan içecekler içelim.
böylece yabancımı, değilmi, diğerimi , ötekimi,fare zehirimi,katkı varmı yokmu konusu kalmaz,
Evet yaşasın doğal içecekler.