-
D.smart Yenİ Versİon
D.smart Yenİ Versİon
Arkadaşlar yeni versionda 200 kanal limiti kalktı artı otomatık arama var şireli yada şiresiz kanal taşımada tek tuşla iş bitiyor.
yeni versiyonu yüklemek için fişi pirizden çekip takın kırmızı led yanıp sonecek tekrar yanınca kumandadan 2 sefer geri tuşuna basın ve 2485 yazın yükleme işlemi başlamıştır.
bu versiyonda toplu silme özzelligide vardır.otomatik tarama yapınca hotbirtteki tüm kanalları buluyor.
yeni versiyon 2.1.1.001
-
Bilgin için teşekkürler D smart çok kanal değiştirince yada belli dönemlerde makina donuyo fişini çekip takmak gerekiyor.sonra düzeliyor tabi.Acaba bu yazılımla bu sorun kalkıyormu Goldmaster cihaz modeli veya sorun ne olabilir....
-
eskiden bende pek donma problemleri olmuyordu.daha sonraki yazılımda bendede sersin arkadaşın bahsettiği problemler sıkça olmaya başladı.ama en son yazılım nasıl oldu onu bilmiyorum.inşallah problemler düzeltilmiştir.
-
-
benimki goldmaster versiyonu 2.1.3.003 bu nasıl iş benim ki yüksek ama hala 200 kanal limiti duruyor bunu anlatırmısın
-
-
coscos yazarmısın hala 200 kanal limiti duruyor seninkinde kalktı mı?
-
merhaba arkadaşlar yukarda yazılanları uyguladım ama bir şey degişmedi bende nex9500 var. yardım lütfen
-
merhaba bende beko BS 810 var dedıgınız gıbı yaptım ama 2485 yazmıyor nasıl yapabilirim bilgi varsa paylasırsanız sevınırım tesekkurler
-
bu bahsettiğiniz olay hangi recievir lar için bende goldmaster 9400 vci var bu dediğiniz şey onda olurmu? teşekkürler saygılar