-
D-SMART'a rakip
D-SMART'a rakip S-VİSİON (Samanyolu TV) geliyor
D smart'a Rakip Geliyor
D smart ın çıkmasıyla paralı tv sektörü genişlemişti.Şimdi de samanyolu tv S-vision çıkartma hazırlığında.S-Visionun pahalı olmayağı,50ytl veya altında olacağı ve sadece bir seferlik ödenecektir.
Daha çok dini ve geleneksel kanallara yer verilicek.100 kanal civarında kanalları olacaktır.Yerli ve yabancı güzel kanallar olacaktır.
Samanyolu burda kendi kanallarından;
--Samanyolu tv.
--Samanyolu tv avrupa,
--Mehtap tv,
--Ebru tv,
--Adil tv,
--Arafat tv,
--S müzik,
--S sinema,
--S spor,
--S çocuk (Yumurcak),
--S haber,
--Cihan Haber Ajansı tv,
--S dizi,
--Karanfil tv,
--İlahi tv ve
--Zaman tv
gibi kanalları koycak.
Bu kanalların çoğunu yayın hayatına geçircek ve şifreletecektir.
Yabancı kanalların bazıları ise;
--Dubai tv,
--İslam channel,
--Al jazerra,
--Suudi tv,
--BBC world,
--Mezzo tv,
--İran tv,
--Sat1,
--pro7,
--Rai uno,
--Ert,
--Lider tv,
--Children channel gibi kanallar olacağı belirtildi.
Bu paketin Türk ve İslam örf ve adatlerine göre hazırlandığı ve hiç bir ahlaksız ve örflerimize karşı kanal olmayağı bildirildi.
-
Bence hiç olmazsa adam doğrusunu söylüyor.Ben şöyle bir platform kuracağım şu türde yayın yapacağım diye.D smart gibi yalanla dolanla işini yürütmüyor.Bence d smarttan daha kaliteli bir yayaın düzeni uygular.
-
meraklısı olan o platforma girer tabiiki...D-Smart kadar yalan dolan yapmazlarsa tabii..
-
Kaynak gösterilmeden böyle haberlerin yapılması ve yoruma acılması bana göre yanlış diye düşünüyorum
-
Hoca Efendi cemaatinden olanlar alır sadece bence çünkü pek bi artısı yok..!! Tesekkurler...!
-
Evet bize göre artısı yok meraklısı girer
-
ya obu değilde yakında bütün kannalrı millete paralı izletecekler bu onun sinyalı gibi geliyo bana adamlar cebimizden parayı nasıl çalıcaklarının planını yapıyolar yazıkya dünyanın hiç bir yerinde böyle bir uygulama yok daha biz bu konular üzerinde çok tattışırız biribirimizle birisi çıkıyo d-smartı koruyo d-samarta destek çıkıyo ilginç ya
-
bunların hiçbirini almazsa vatandaş bak o zaman böyle oluyomu bizim vatandaşımızın bir kanalı olmazsa adam gidiyor 350 400 civarı para veriyor buda başkalarını zengin ediyor benimde böyle bir imkanım olsa bende bir sistem çıkarırım nasıl olsa alan var
-
sat1 ve pro7 yi örf ve adetlerimize göre nasıl yayın yaptıracak merak ettim. birde xxl yi alsalardı bari
-
kanal listesinden 20 kanal daha silecegiz demek ki. hiçte üzülmedim doğrusu...