EVET SUNNY VE KAON 90XX SERİSİ YENİ BOOT BL_102V3 DÖNÜŞÜMLER İÇİN KENDİ ARALARINDA BİLGİNİZE...
YAZILIMI TR KUP İLE YÜKLEYECEKSİNİZ
Printable View
EVET SUNNY VE KAON 90XX SERİSİ YENİ BOOT BL_102V3 DÖNÜŞÜMLER İÇİN KENDİ ARALARINDA BİLGİNİZE...
YAZILIMI TR KUP İLE YÜKLEYECEKSİNİZ
paylaşım için teşekkürler...
bu dönüşümü ne için kullanacağız biraz açarmısınız
saygılar
Kaondan Sunnye Veya Tersi için ama dikkat Animasyonlu Seri için geçerlidir !
yükleme şeklini biraz açarmısınız.ben yükledim dahaönce sunny 9030 fta olan cihazım kaon 620 olmuştu.ve yukarıda verdiğiniz boot dosyasını yükledim gayet güzel kabul etti ve yüklendi ama cihaz açıldığında herhangi bir değişiklik olmadı.hala sistem bilgisinde kaon620 olarak gözüküyor .yardımcı olursanız memnun olurum teşkler..
boot yüklendikten sonra 9030 yazılımını da yüklemelisin..
yukarıda verilenleni gayet güzel yüklüyor.fakat yülkedikten sonra 9030btm yazılımını atmUP113 ile yüklemeye çalışıyorum fakat cihaz kabul...
Snopy hocam, cihazım sunnyden kaon e 620ye dönmüş halde, boot dosyasını kup ile güzel bir şekilde yükledim, ekranda boot upgrade yazdı, ok dedik güncelledi, fakat btm yazılımını bir türlü almıyor, yüklemeye çalışırken senin cihazında 620 yazılımı var bunu yükleyemem diyor, fail hatası yani kısaca. yardımcı olursanız sevinirim. saygılar.
Snopy hocam denedinizmi dönüşüm oldumu kaondan-sunnye eyer dönüşüm oluyorsa çok güzel olur çoktandır bunu bekliyorduk...
boot yüklendiginde kaondan sunny dönüş için uygun bir yazılım bulmak şart sunny 90xx serisinden herhagibi bir tanesi olur.. Bende bakıyorum şuan uygun bir yazılıma size dönecegim.. sizlerde araştırın.