Karayılan, Kandil dağından Türkiyeyi tehdit etti!!!
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
kanlı terör örgütünün lideri Murat Karayılan, kendisi ile görüşen İngiliz Times gazetesinin muhabirine konuştu. Times gazetesi, PKK liderlerinden Murat Karayılan ile Kandil Dağları'nda yapılan bir mülakata tam sayfa ayırmış. "İsyancı Kürt lider gizlendiği yerden seslendi: Ölmek pahasına mücadele edeceğiz" başlığının altında şu satırlar yer alıyor:
"PKK'nın silahlı kanadının lideri Murat Karayılan, Türkiye'nin geniş çaplı bir saldırısının yenilgiyle sonuçlanacağını, zira Türkiye ve Irak'taki tüm Kürtlerin kendisine karşı birleşeceği uyarısında bulundu."
Karayılan şöyle konuştu:
'Savaş sadece Irak Kürdistanı'nda değil, Türkiye Kürdistanı ve Türkiye'nin şehirlerinde de cereyan edecek. Bu nedenle Türk generalleri ve siyasetçilerinin bu çılgınca fikri hayata geçirmeyeceklerini umuyoruz."
Krizin barışçı yollardan çözülmesi konusundaki umudunu koruduğunu belirten Karayılan, çözümün de, Türkiye'nin Kürtlerin güneydoğuda İskoçya gibi yarı özerk bir devlet kurmasına izin vermesinde olduğunu dile getiriyor Times'taki mülakatında.
Türk yetkililerin PKK'yı, tüm Kürtlere saldırmak için bir bahane olarak kullandığını da iddia eden PKK lideri, Irak hükümetinin ve Kürdistan Özerk Yönetimi'nin kendilerini bölgeden atmaya kalkışmayacağı konusunda emin konuşuyor ve ekliyor:
"Burası Kürdistan. Kürt halkının arasında, Kürdistan dağlarında yaşıyoruz. Burada özgürüz ve kimsenin dediği umurumuzda değil."
Times'taki mülakatında örgütün durumuna ilişkin bilgi de veren PKK lideri, yedi ile sekiz bin arasında savaşçıları olduğunu, bunların arkasında da gönüllü ve sempatizanlardan oluşan 20 bin kişi olduğunu söylüyor. Murat Karayılan, güçlerinin yüzde 30 ila 40'ının Kuzey Irak'ta, gerisinin ise Türkiye sınırları içerisinde olduğu bilgisini veriyor. (BBC)
18-10-2007, 11:36
Pasilobus
adi şerefsiz
tabi anladılar sonlarının geldiğine
büyük Türk milletiyle kimse başa çıkamaz biz osmanlının torunlarıyız iman gücüyle savaşırsak hiçbir güç bizi durduramaz
18-10-2007, 11:39
CABBARİ
ne varsa dillerinde var
anladılar işin ciddiyeni şimdi tehdita başladılar
siz kimi neyle ne cüretle tehdit ediyorsunuz
ALLAH topunuzun belasını versin
selametle
18-10-2007, 11:47
hogan01
öff lafa bak isyancı kürt lidermiş
çar çakal bile lider olmuş rüyasında bile göremeyecegi hayaller kuruyor
haline bakmadan hasan dagına oduna gitmeye kalkıyor
üstelikte tehdit ediyor
halep ordaysa arşın burada her zaman bekliyoruruz
Kara çiyanmısın yılanmısın
18-10-2007, 21:11
ŞAVKÇI09
18-10-2007, 21:26
Mehmet Kaynaklı
Alıntı:
ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı
zürriyetsiz köpek bir de yarı özerk devlet kurmasına izin verilcekmiş.aloo burası türkiye sen kendinde misin şerefsiz.allahım dünyada bir tek kürt kalmayana dek benim canımı alma yarabbim.şu kürtlerin helakını bizlere göster yarabbim.
benimda allahu tealadan ümidim ve niyazımdır senin gibi düşünenleri allah cehenneminden yaksın peygamber efendimizde şefaatçiniz olmasın
18-10-2007, 21:34
ŞAVKÇI09
Alıntı:
Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı
benimda allahu tealadan ümidim ve niyazımdır senin gibi düşünenleri allah cehenneminden yaksın peygamber efendimizde şefaatçiniz olmasın
ne varmıış kardeşim benim düşüncemde keşke herkes bu şekilde düşünse.Gene başlamayın türk-.ürt kardeştir demeye.hele hele müslüman müslümanın kardeşidir demeye bunların bu yaptıklarının değil yüce kitabımızda hiçbir kitapta yeri yoktur.
18-10-2007, 21:37
Mehmet Kaynaklı
Alıntı:
ne varmıış kardeşim benim düşüncemde keşke herkes bu şekilde düşünse.Gene başlamayın türk-.ürt kardeştir demeye.hele hele müslüman müslümanın kardeşidir demeye bunların bu yaptıklarının değil yüce kitabımızda hiçbir kitapta yeri yoktur.
senin düşüncen israiloğullarının düşüncesine benziyor haliylede müslümanlıkla bir bağda göremedim allah seni düşüncelerin gibi yapsın :praying:
18-10-2007, 21:42
Mehmet Kaynaklı
Alıntı:
Gene başlamayın türk-.ürt kardeştir demeye.hele hele müslüman müslümanın kardeşidir demeye
peygamberimizn veda hutbesinden
"Mü'minler!
"Sözümü iyi dinleyiniz ve iyi belleyiniz! Müslüman Müslümanin kardesidir ve böylece bütün Müslümanlar
kardestirler. Bir Müslümana kardesinin kani da, mali da helal olmaz. Fakat malini gönül hoslugu ile vermisse
o baskadir.
18-10-2007, 21:43
ŞAVKÇI09
benim mesajı düzeltmişsin de bana verdiğin cevaptan okuyan okuyor zaten .ki mesaj ta düzeltilecek bir şey yoktu ve de çok ağır beddua etmişsin.haklı yere olsan içime dokunurdu.ama mesajı neden sildin anlayamadım.