arkadaşlar buügün stream menülü yazılım yükledim kanal listesi attım kanallar gözükmüyo makina sunny 7010 dz 16 00 a1 bi yardım edereseniz sevinirim
Printable View
arkadaşlar buügün stream menülü yazılım yükledim kanal listesi attım kanallar gözükmüyo makina sunny 7010 dz 16 00 a1 bi yardım edereseniz sevinirim
arkadaşlar bi yardım edin bu garibe
Arkadaşım 16 00 A1'lere stream kanal editörü ile kanal listesi yükleyemezsin Sunny 2 mb kanal editörü ile yükleyeceksin.Yükledikten sonra ch+ tuşuna bas.
arkadaslar kanal listesini nasil yukleniyor yardimci olurmusunuz?yuklemek icin programi varmi?saygilar
arkadaşlar bu kanal listesinin ayarı nasıl yapılır kanal listesini attım ama sinyal yok diyo dısec ayarlarına baktım usalls yazıyo daha önce türksat A da hotbirt te B de idi şimdi hiç birisinden sinyal gelmiyo cvp yazrsanız sevinirim
arkadaşım yapıyom gene yok türksat A hötbird B yapıyom gene yok gözüküyo disec ayarlarının doğru olduğunu ama yok yazılımda sorun alabilirmi benim makina sunny 7011 dz 16 00 a1 ama ben sunny 7010 dz modelinin yazılımını kulllanıyom stream hariç başka bütün yazılımları yükledim sorun yok (kaon team classın _sunny orjinal yazılım) ama bu stream yazılımda yapıyo