Arkadaşlar bilmiyorum konuyu dogru yeremi açtım artık kusura bakmayın Hustler tv hangi uyduda astra dan yayın yapıyormu ve frekansı nedir teşekkürler
Printable View
Arkadaşlar bilmiyorum konuyu dogru yeremi açtım artık kusura bakmayın Hustler tv hangi uyduda astra dan yayın yapıyormu ve frekansı nedir teşekkürler
Arkadaşım hustler tv sirus uydusundadır frekansı 12111/27500/H (yatay)'dır.24 saat açık izlenebilmektedir.
arkadaşım konunun yeri burası değil. hustler tv sırıus uydusunda yayın yapıyor. frekans 12111 sembol 27500 polarite H (yatay 18 V)
konu ait olduğu bölüme taşınmıştır.
yalnış bilgi vermeyin husler tv astra 19 da var w2 16 derecede var frekansınıda artık bulursun l
ewet kucer06 kardeşim haklısın her uyduda var hustler tv ama sadeçe emu şifresile sadeçe sirüs uydusunda açılıyo......
[QUOTE=kucer06;247080]Daha bir çok uyduda'da var Hustler tv ama hangisi açılıyor arkadaş onu soruyor eğer Sirus'taki Hust'ler tv'den başka açılan varsa söyleyin bizde bilelim arkadaşım[/QUO
bendede açmıyor 12111de tekbir kanal açıyor yenidenmi yükleme yapalım yada başka ne önerirsiniz saygılar.