Sunny cihaz almak istiyorum bu cihazlarda en hızlı yazılımın verildiği serisi hangisi. hangi serisini almalıyım.şimdiden teşekkürler.
Printable View
Sunny cihaz almak istiyorum bu cihazlarda en hızlı yazılımın verildiği serisi hangisi. hangi serisini almalıyım.şimdiden teşekkürler.
arkadaşım C board serisi halen piyasada var ama düz boardlardan anca ikinci el yada stoğunda olan varsa ondan bulursun. Şu an sunny nin 9000 serisi var ama onlardada yazılım desteği fazla hızlı değil alırsan next al derim fazla kafan yorulmaz super plus serisi şu an piyasada tutulan en iyi serisi.
saol volkan abi bide next bölümüne bakim next in hangi serisini tavsiye edersin.
arkadaşım dediğim gibi super plus serisinden usb girişli kartlı veya modül girişli modeliniden irisini al.
okey abi saol. next super plus usb girişli kartlı veya modül girişli.
Yani Ye 2000 Cx süper Plus veya Ye 2000 Cıs süper Plus al (Usb) li
cx super plus ile cıs super plus arasındaki fark ne. usb nedir.card sharing yapabilirmiyim.
arkadaşım cx de sadece kart okuyucu var cıx daise hem kart okuyucu hemde modül girişi var. usb girişine flaş diskine yüklediğin resimlere tv den bakabilir müziklerini tvden dinlebilir en önemlisi flaş diskine yüklediğin yazılımı direk cihaza kumanda yardımı ile yükleyebilirsin. bu seride com girişinden kart paylaşımıda yapabilirsin.
aman arkdaşım sunny alma ve gm alma bende her ikiside var dogru dürüst premier leri seyredemiyorum
üstadların dedigi gibi next al sakın başka cihaz alma
benden sana söylemesi