moviesmart2 kanalı geri gelsin!!
movies24 ün görüntü kalitesi bi kere izleyiciyi kanaldan uzaklatırıyor. hadi yeterince sinema kanalı olur üstüne bu tip kanallar nostalji amaçlı yerini alır. ama ortada elle avuça sığacak doğru düzgün film kanalı yokken bu kanal hiç çekilmez. .
d-smart nasıl yapıcaksa yapmalı doğru düzgün film kanalı getirmeli.:46: :46: :46:
dsmartın kalitesi bukadar olur!!
:46: buna comedy smartı da ekleyebiliriz.. iğrenç......
örneğin kanal 1 de oldukça iyi filmler çıkıyor ama onun yeri de oldukça garip bir yerde tesadüfen bulabiliyorsunuz kanalı neredeyse. bu kadar iyi bir kanal da (film açısından) neden aralarda bir yerde sıkıştırılmış anlamıyorum doğrusu.... kendi iğrenç kanallarını da ön sıralara yerleştirmişler. ben bunu d smart kullananlara hakaret ve saygısızlık olarak düşünüyorum.
diyeceksiniz ki zorla mı aldın kardeşim. hayır ama yaptıkları reklamların albenisi beni yanılttı yani izleyiciyi kandırdıklarını da düşünüyorum. eski tip satıcılar gibi davranmayı bırakmazlarsa evet yakında d smart elimizde patlar arkadaşlar...... geniş kesimlerin alacağını zannetmiyorum çünkü, en azından ben çevremde soranlara para verip te alınacak bir ürün değilmiş diyorum..... gerçek bu, hayal kırıklığı!!!!:46: