Benim Hotbird uydusuna çevrilmiş olan çanak antenim aynı zamanda nilesat ve amos yayınlarınıda alıyor böyle bi şey mümkünmü acaba.
Printable View
Benim Hotbird uydusuna çevrilmiş olan çanak antenim aynı zamanda nilesat ve amos yayınlarınıda alıyor böyle bi şey mümkünmü acaba.
yok kurban yanlışın var
yeni bir teknoloji çıkmadıysa tek lnb ile imkansız amos 4 derece nilsatta 7 derece batıda hotbird ise 13 derece doğuda imkansız.
Şöyle bir durum var.Uydulardaki aynı frekanslar denk geldigi için size sinyal var gibi gelir.Böyle birşey olması imkansız
amos 4w nilesat 7w idi sanırım disecq b de iken sinyal veriyor kanal aratıyorum buluyorlar disecq i a ya aldığımda sinyalleri gidiyor.
hangi frekanslarda sinyal var yazarmısın Kosovalı arkadaşın söylediği gibi frekans çakışması vardır.
arkadaşım bu mümkün değil hotbird ile amos nilesat uydu tp listesi aynı arkadaş nilesatı seçip taratıyor halbuki hotbird kanallarını buluyor kanallara dikkat etse aynı kanallar
tek kelime ile imkansız
Evet arkadaşlar haklısınız kanallar aynı akşam eve gidince dikkatle inceledim sadece aynı frekanstaki kanalları buluyor.
mümkünatı yok.Arkadaşların dediği gibi frekanslar çakışıyor kesinlile.